Kirjoitettu

DLS CC44 nyt -50% !!!

DLS CC44 nyt  50% !!!

dlsnet

DLS:n CC44 vahvistin nyt PUOLEEN HINTAAN niin kauan kuin tarjouserää riittää. Nyt nelikanavainen vahvistin upealla äänenlaadulla todella edullisesti.

Klikkaa kuvaa:

dls-cc44

Kirjoitettu

Soundigital KESÄHINNAT!

Soundigital KESÄHINNAT!

soundigital-logo

Soundigital vahvistimia nyt kesähinnoin!

  • Soundigital SD1200.1D EVO2 nyt vain 249 € ( svh 299 € ) sekä 1 että 2 ohmin mallit
  • Soundigital SD2000.1D EVO2 nyt vain 329 € ( svh 399 € ) sekä 1 että 2 ohmin mallit
  • Soundigital SD3000.1D EVO2 nyt vain 399 € ( svh 499 € ) sekä 1 että 2 ohmin mallit

Katso kerralla kaikki klikkaamalla kuvaa:

sdkesa

Kirjoitettu

LBC kauden avauskilpailu pidetty

LBC kauden avauskilpailu pidetty

Lisää Bassoa Challenge eli LBC avauskilpailu pidettiin BW Cruisingin yhteydessä Kajaanissa viime viikonloppuna. Kisat sujuivat Team Fanaticaudion osalta enemmän kuin hyvin. Jokaisen luokan voitto tuli tiimille ja vielä yksi kolmossija kaupan päälle.

Yleisöä oli parhaillaan satamäärin kisasuorituksia katsomassa ja keli suosi, päivän aikana paistoi koko ajan aurinko.

lbckuva

 

Facebook-sivuillamme on oma galleria jossa on kuvia tapahtumasta. Se löytyy TÄÄLTÄ.

Facebook-sivuillamme on myös videot jokaisen kilpailijan kisavedosta. Videot löytyvät TÄÄLTÄ.

lbc-tulokset

Kirjoitettu

Bluetooth-vahvistimia kotikäyttöön

Bluetooth vahvistimia kotikäyttöön

Haluatko Bluetooth-vahvistimen terassikaiuttimille, saunakaiuttimille, kylpyhuoneen kaiuttimille tai autotalliin? Tai tehokkaamman vahvistimen tietokoneen kaiuttimille? Tai rakentaa yksinkertaisen äänentoistolaitteiston vaikka makuuhuoneeseen, lastenhuoneeseen, opiskelijakämppään tai kellariin rakentamaasi punttisaliin?

Valikoimassamme on nyt kaksi Bluetooth-vahvistinta kotikäyttöön.

Klikkaa kuvaa ja katso valikoimaa:

System-One-a50bt-c

 

Kirjoitettu

Vapun aukioloajat

Vappuaattona eli maanantaina 30.4.2018 suljemme klo 15.00. Tiistaina 1.4.2018 liike suljettuna. Keskiviikosta eteenpäin taas normaalit aukioloajat.

Kirjoitettu

STP Aeroflexin haistelu ja maistelu

STP Aeroflexin haistelu ja maistelu

stp vaimennustuotteet tunnistat tästä logosta

STP uusi AeroFlex matto on erittäin mielenkiintoinen tuote. Se eristää hyvin lämpöä ja ääntä. On erittäin taipuisaa ja pehmeää. Ei ime lainkaan vettä ja liimapinta tarttuu todella tiukkaan! Teimme videon tuotteen käytöstä ja tutkiskelusta.

STP AeroFlexin tutkiskeluvideon löydät tuotteiden sivuilta. Klikkaa kuvaa katsoaksesi tuotteet:

aeroflex-videon-kuva

Kirjoitettu

Kiinteä USB-laturi autoon muutamassa minuutissa

Kiinteä USB laturi autoon muutamassa minuutissa

Oletko kyllästynyt irrallisiin autolatureihin? Onko laturi aina toisessa autossa tai toimiiko se huonosti? 4Connectin valikoimassa on nyt tuotteita, joilla saa helposti, nopeasti ja edullisesti toteutettua kiinteän USB-laturin mihin tahansa autoon tai ajoneuvoon. Tässä jutussa asennamme 4Connect 4-600153 kiinteän USB-laturin pakettiautoon. Asennukseen kului aikaa noin 10 minuuttia. Asennuksen jälkeen pääsee eroon irrallisesta tupakansytyttimeen työnnettävästä laturista ja autossa on AINA laturi mukana. Laturi jolla voi ladata kahta laitetta samanaikaisesti. Latausjännite on sama 5 V kuin USB-latureissa aina. Kaksi eri virtaa mahdollistaa myös vanhempien laitteiden latauksen turvallisesti ( 1000 mA eli 1A ) sekä uudempien latauksen nopeammin ( 2100 mA eli 2A ).

pikkukuva01Tämännäköinen paketti maksaa vain 12,90 € ja helpottaa kummasti elämää

pikkukuva02Paketista löytyy laturi kahdella portilla ja liittimet kytkentään

Jos autossa ei ole sopivaa tasaista pintaa mihin laturille saa tehtyä reiän, on muutama vaihtoehto miten asennuksen saa hoidettua näppärästi. 4Connectin valikoimassa on myös pinta-asennuskuppi tälle laturille sekä upotuslätkä jolla sen saa kiinni isompaankin aukkoon. Ne ja muut valikoiman laturit ja näytöt löydät TÄSTÄ linkistä. Ehkä se kaikista helpoin vaihtoehto on korvata alkuperäinen tupakansytytin jota ei juurikaan tarvita kiinteän USB-laturin asennuksen jälkeen. Monessa autossa tupakansytyttimen aukko on suoraan jo sopiva, joissain autoissa sitä voi joutua muutaman millin suurentamaan.

pikkukuva03Otetaan turha tupakansytytin pois ja korvataan se laturilla

 Tupakansytyttimen liittimestä saadaan näppärästi myös käyttösähkö tälle uudelle laturille. Jos haluat säästää tupakansytyttimen ja asentaa sen lisäksi tämän kiinteän laturin, on silti mahdollista ottaa sähköt tupakansytyttimen rinnalta. Virrankulutus tällä laturilla on sen verran pieni että sen ei pitäisi aiheuttaa ongelmia, normaali tupakansytytin kuluttaa virtaa paljon enemmän.

pikkukuva05Sähköt saa tupakansytyttimen liittimeltä

Ennen kytkemistä pitää luonnollisesti mitata mikä kaapeli on + ja mikä on maa eli -. Tämän saa selville yleismittarilla. Monessa autossa virtaa tulee vasta kun autossa on ACC-virta tai sytytysvirta päällä joten ilman virta-avaimia mittaus ei välttämättä onnistu.

pikkukuva06Tässä autossa ( Citroen Jumpy II ) piti aukkoa suurentaa kartioporalla 2-3 mm.

Kun asennusaukko on sopiva, tehdään kytkennät ja asennetaan laturi paikoilleen. Kytkennät on helppo tehdä joko rosvoliittimillä ( joita emme suosittele käytettävän kuitenkaan ) tai tinaamalla uudet kaapelit alkuperäisten rinnalle. Näin jätetään tupakansytyttimen liitin ehjäksi ja se on mahdollista asentaa takaisin jos jostain syystä näin halutaan toimia vaikka autoa vaihdettaessa.

pikkukuva07Laturi paikoillaan ja kumikansi suojaamassa USB-portteja

pikkukuva11Laturi käytössä lataamassa otsalamppua ja puhelinta

pikkukuva09Kaksi laitetta latauksessa laturissa joka on AINA mukana.

HUOMIO! Emme ota mitään vastuuta siitä, jos teet jonkun mokan tämän jutun kaltaista asennusta suorittaessasi. Jokainen on vastuussa omista tekemisistään. Jos olet epävarma asennuksen tekemisestä, ota yhteyttä meihin, teemme sen mielellämme puolestasi.

Kirjoitettu

Mis sie tarvitset oikei hyvvää koksua? Täs siul on sellane!

Mis sie tarvitset oikei hyvvää koksua? Täs siul on sellane!

dlsnet

DLS:n M-sarjan koaksiaaleissa on monta hyvää puolta. Ne ovat edullisia, niissä on hyvä äänenlaatu ja matalan rakenteensa ansiosta ne sopivat melkein mihin tahansa kohteeseen. Erilliset jakosuotimet ovat kompaktin kokoiset ja niiden avulla on kaiuttimien ääni saatu peruskoksuja paremmaksi. Saatavilla on kaksi kokoa, 5.25″ ja 6.5″. Teimme M226-koaksiaaleista pienen esittelyvideon joka löytyy tuotteen sivulta.

Katso video klikkaamalla kuvaa:

Näyttökuva-2018-2-28-kello-15.45.03

Kirjoitettu

Uusia JBL valmiskoteloita

Uusia JBL valmiskoteloita

jbl

Uusia JBL valmiskoteloita on saatavilla NYT! Kaksi mallia joista pienempi on yhdellä 12″ subwooferilla ja mahdollisimman kompaktin kokoinen suljettu kotelo. Suurempi taas kahdella 12″ subwooferilla ja reilumpaan bassonnälkään tehty iso refleksikotelo. Hinnat uutuuksilla 129 € ja 249 €.

Katso mallit klikkaamalla kuvaa:

JBL-Stage-1220B

 

Kirjoitettu

Suosikkisarjan esittelyvideo

Suosikkisarjan esittelyvideo

Ground Zero autohifilaitteet tunnistat tästä logosta

Ground Zero GZRC 165AL-FI erillissarja on jo kolmas kehitysversio suositusta erillissarjasta. Koska sarjan sisältö ja kokoonpano herättää edelleen ihmetystä lukusista variattioista johtuen, teimme unboxaus-videon josta käy ilmi mitä sarjan pakkaus sisältää ja minkälaiset ovat tämän hetkisen mallin osat.

Katso video tuotteen sivulta klikkaamalla kuvaa:

Näyttökuva 2018-2-26 kello 17.25.18

Kirjoitettu

CTK vaimennustuotteet

CTK vaimennustuotteet

ctklogo

CTK vaimennustuotteet ovat saapuneet valikoimaamme. Muutamia tuotteita on jo sivuillemme päivitetty ja lisää laitetaan koko ajan. Alubutyylimattojen ja perinteisten pehmytmattojen lisäksi CTK:n valikoimassa on myös muutamia erilaisia tuotteita kuten butyylipohjainen vaimennus/alustamassa Defender. Alubutyylimattoa on saatavilla jopa 4 millin paksuisena ilman mitään muita täyteaineita kuten bitumia.

Katso valikoimaa klikkaamalla kuvaa:

CTK-anticreak-b