Kirjoitettu

USB älylaturi jännitenäytöllä

USB älylaturi jännitenäytöllä

4Mobile uutuus 4-USB-VD2 on viimeisen päälle mietitty tuote laturiksi autokäyttöön. Kaksi latausporttia joista saa yhtä aikaa 2.4 A virran. Tai vain toista käyttämällä 4.8 A teholatauksen. Ambient-valaistuksen avulla laturiin on helppo liittää latauskaapeli pimeässäkin. Aluuminirunko tehostaa laturin jäähdytystä. Sisäänrakennettu piiri lataa laitetta vain sillä virralla minkä laite kykenee ottamaan vastaan.

Katso lisää klikkaamalla kuvaa:

4connect-4-usb-vd2

Kirjoitettu

Kenwoodin matalat subwooferit

Kenwoodin matalat subwooferit

Kenwood soittimet löydät Fanaticaudio.comista

Kenwoodin matalat subwoofer-elementit ovat saapuneet valikoimaamme. Asennussyvyydet 85-100 mm. Hinnoiltaan varsin kohtuullisia elementtejä ahtaaseen asennuspaikkaan.

Katso mallit klikkaamalla kuvaa:

Kenwood-KFC-WPF1200F-b

Kirjoitettu

Helix M-series vahvistimet

Helix M series vahvistimet

aidot Helix autohifit tunnistat tästä logosta

Helixin uusi M-sarja tarjoaa kolme uutta vahvistinta. Mono, nelikanavainen ja 6-kanavainen! Vahvistimet ovat varsin pienikokoisia fyysisesti, erinomaisia äänenlaadultaan ja ladattuna AudiotecFischerin edistyksellisillä ominaisuuksilla.

Klikkaa kuvaa ja katso mallisto:

HELIX-M-SIX

 

Kirjoitettu

Alpinen uusi kaiutinmallisto

Alpinen uusi kaiutinmallisto

tästä logosta tunnistat aidot alpine-tuotteet

Alpinen Type S-kaiuttimissa on samoja ratkaisuja kuin huomattavasti arvokkaammassa Type R-mallistossa. Silti Ässät ovat erittäin kohtuullisen hintaisia. Ja tästä mallistosta löytyy myös paljon kyselty 6×9″ 2-tie erillissarja joka istuu hienosti uudempien Toyota-mallien ja useiden jenkkiautojen alkuperäisille kaiutinpaikoille.

Klikkaa kuvaa ja katso mallisto:

alpine-S-S69C

Kirjoitettu

BMW E46 navin tilalle soitin Plug & Play Alpine iLX-702E46

BMW E46 navin tilalle soitin Plug & Play Alpine iLX 702E46

Tässä jutussa asennetaan BMW E46 korimallin alkuperäisen navi-soittimen tilalle uusi soitin tämän päivän ominaisuuksilla. Asennus on suorastaan naurettavan helppoa kun käytetään AH-EXTC-BMW-kaapeleita ja Alpinen autokohtaista iLX-702E46-soitinta.

Autoihin joissa on tavallinen soitin ( ei navi ) voi iLX-702E46-soittimen asentaa ilman EXTC-kaapelia. Yhtä lailla EXTC-kaapelin avulla voi asentaa navi-soittimella varustettuun E46:een minkä tahansa standardisoittimen. Yhdessä nämä kaksi tuotetta tarjoavat navi-soittimen tilalle aika lyömättömän asennuksen helppouden Plug & Play-tyyliin ja todella monipuoliset ominaisuudet erittäin laadukkaalla soittimella.

Tuotteet joita tämä juttu koskee:

e46-navi-d

Kaapelia on saatavilla kahta eri mallia. Toinen on liittimiltään sopiva vanhempiin autoihin, sillä siinä on 17-pinniset BMW-liittimet pyöreillä pinneillä. Toinen taas sopii mallisarjan loppupäässä valmistettuihin autoihin sillä siinä on FAKRA-liittimet litteillä pinneillä. Tällaista kaapelia tarvitaan koska BMW E46 navi-soitin on itse asiassa vain ohjausyksikkö. Varsinainen ”soitin ja vahvistinyksikkö” sijaitsee tavaratilassa, joten kaikki uuden soittimen vaatimat kytkennät pitää tehdä sinne ja tuoda kojetaulussa olevaan soittimen paikkaan. OEM-tasoista laatua olevalla kaapelisarjalla jossa on valmiit liitännät molempiin päihin, homma hoituu helposti, nopeasti ja taatusti laadukkaasti toteutettuna.

Liitäntä tavaratilaan

Vahvistinyksikkö sijaitsee tavaratilan vasemmalla puolella. Sieltä löytyy joko Fakra- tai BMW-liitin johon EXTC-kaapelisarjan toinen pää kytketään. Samassa yksikössä sijaitsee myös antenniliitin ja sekin kytketään EXTC-kaapelisarjaan.

e46-navi-h

Kaapelisarja viedään kuljettajan puolella pyöränkotelon vieressä hytin puolelle.

e46-navi-g

Ja kuljetetaan hytissä auton alkuperäisten kaapeleiden mukana keulille.

e46-navi-f

Kuljettajan puolen jalkatilasta kaapeli viedään kojetaulun alaosan kautta soittimen asennuspaikkaan. Kaapelissa on mittaa sen verran hyvin, että se yltää hyvin perille.

e46-navi-e

Jos asennat tätä samaa Alpine-soitinta, kytket vain kaapelin kiinni soittimeen ja asennat soittimen paikoilleen. Jos taas asennat jotain muuta soitinta, voit kytkeä EXTC-kaapelin päähän joko ISO-adapterin tai rattikaukosäätöadapterin valintasi mukaan.

e46-navi-d

Soitin nykyajan ominaisuuksilla on paikoillaan ja istuu hyvin.

e46-navi

e46-navi-c

e46-navi-b

Kirjoitettu

GZ Wooferkitit

GZ Wooferkitit

Ground Zero autohifilaitteet tunnistat tästä logosta

Ground Zero Wooferkittejä löytyy kolmeen eri hintaluokkaan. Kaksi 12″ subbaria ja monovahvistin. Paketit on suunniteltu niin että vahvistimen voi kytkeä puolen ohmin kuormaan.

Katso valikoima klikkaamalla kuvaa:

gz-1000-wooferkit-green

Kirjoitettu

DLS CC44 nyt -50% !!!

DLS CC44 nyt  50% !!!

dlsnet

DLS:n CC44 vahvistin nyt PUOLEEN HINTAAN niin kauan kuin tarjouserää riittää. Nyt nelikanavainen vahvistin upealla äänenlaadulla todella edullisesti.

Klikkaa kuvaa:

dls-cc44

Kirjoitettu

Soundigital KESÄHINNAT!

Soundigital KESÄHINNAT!

soundigital-logo

Soundigital vahvistimia nyt kesähinnoin!

  • Soundigital SD1200.1D EVO2 nyt vain 249 € ( svh 299 € ) sekä 1 että 2 ohmin mallit
  • Soundigital SD2000.1D EVO2 nyt vain 329 € ( svh 399 € ) sekä 1 että 2 ohmin mallit
  • Soundigital SD3000.1D EVO2 nyt vain 399 € ( svh 499 € ) sekä 1 että 2 ohmin mallit

Katso kerralla kaikki klikkaamalla kuvaa:

sdkesa

Kirjoitettu

LBC kauden avauskilpailu pidetty

LBC kauden avauskilpailu pidetty

Lisää Bassoa Challenge eli LBC avauskilpailu pidettiin BW Cruisingin yhteydessä Kajaanissa viime viikonloppuna. Kisat sujuivat Team Fanaticaudion osalta enemmän kuin hyvin. Jokaisen luokan voitto tuli tiimille ja vielä yksi kolmossija kaupan päälle.

Yleisöä oli parhaillaan satamäärin kisasuorituksia katsomassa ja keli suosi, päivän aikana paistoi koko ajan aurinko.

lbckuva

 

Facebook-sivuillamme on oma galleria jossa on kuvia tapahtumasta. Se löytyy TÄÄLTÄ.

Facebook-sivuillamme on myös videot jokaisen kilpailijan kisavedosta. Videot löytyvät TÄÄLTÄ.

lbc-tulokset