Kirjoitettu

STP Aeroflexin haistelu ja maistelu

STP Aeroflexin haistelu ja maistelu

stp vaimennustuotteet tunnistat tästä logosta

STP uusi AeroFlex matto on erittäin mielenkiintoinen tuote. Se eristää hyvin lämpöä ja ääntä. On erittäin taipuisaa ja pehmeää. Ei ime lainkaan vettä ja liimapinta tarttuu todella tiukkaan! Teimme videon tuotteen käytöstä ja tutkiskelusta.

STP AeroFlexin tutkiskeluvideon löydät tuotteiden sivuilta. Klikkaa kuvaa katsoaksesi tuotteet:

aeroflex-videon-kuva

Kirjoitettu

Kiinteä USB-laturi autoon muutamassa minuutissa

Kiinteä USB laturi autoon muutamassa minuutissa

Oletko kyllästynyt irrallisiin autolatureihin? Onko laturi aina toisessa autossa tai toimiiko se huonosti? 4Connectin valikoimassa on nyt tuotteita, joilla saa helposti, nopeasti ja edullisesti toteutettua kiinteän USB-laturin mihin tahansa autoon tai ajoneuvoon. Tässä jutussa asennamme 4Connect 4-600153 kiinteän USB-laturin pakettiautoon. Asennukseen kului aikaa noin 10 minuuttia. Asennuksen jälkeen pääsee eroon irrallisesta tupakansytyttimeen työnnettävästä laturista ja autossa on AINA laturi mukana. Laturi jolla voi ladata kahta laitetta samanaikaisesti. Latausjännite on sama 5 V kuin USB-latureissa aina. Kaksi eri virtaa mahdollistaa myös vanhempien laitteiden latauksen turvallisesti ( 1000 mA eli 1A ) sekä uudempien latauksen nopeammin ( 2100 mA eli 2A ).

pikkukuva01Tämännäköinen paketti maksaa vain 12,90 € ja helpottaa kummasti elämää

pikkukuva02Paketista löytyy laturi kahdella portilla ja liittimet kytkentään

Jos autossa ei ole sopivaa tasaista pintaa mihin laturille saa tehtyä reiän, on muutama vaihtoehto miten asennuksen saa hoidettua näppärästi. 4Connectin valikoimassa on myös pinta-asennuskuppi tälle laturille sekä upotuslätkä jolla sen saa kiinni isompaankin aukkoon. Ne ja muut valikoiman laturit ja näytöt löydät TÄSTÄ linkistä. Ehkä se kaikista helpoin vaihtoehto on korvata alkuperäinen tupakansytytin jota ei juurikaan tarvita kiinteän USB-laturin asennuksen jälkeen. Monessa autossa tupakansytyttimen aukko on suoraan jo sopiva, joissain autoissa sitä voi joutua muutaman millin suurentamaan.

pikkukuva03Otetaan turha tupakansytytin pois ja korvataan se laturilla

 Tupakansytyttimen liittimestä saadaan näppärästi myös käyttösähkö tälle uudelle laturille. Jos haluat säästää tupakansytyttimen ja asentaa sen lisäksi tämän kiinteän laturin, on silti mahdollista ottaa sähköt tupakansytyttimen rinnalta. Virrankulutus tällä laturilla on sen verran pieni että sen ei pitäisi aiheuttaa ongelmia, normaali tupakansytytin kuluttaa virtaa paljon enemmän.

pikkukuva05Sähköt saa tupakansytyttimen liittimeltä

Ennen kytkemistä pitää luonnollisesti mitata mikä kaapeli on + ja mikä on maa eli -. Tämän saa selville yleismittarilla. Monessa autossa virtaa tulee vasta kun autossa on ACC-virta tai sytytysvirta päällä joten ilman virta-avaimia mittaus ei välttämättä onnistu.

pikkukuva06Tässä autossa ( Citroen Jumpy II ) piti aukkoa suurentaa kartioporalla 2-3 mm.

Kun asennusaukko on sopiva, tehdään kytkennät ja asennetaan laturi paikoilleen. Kytkennät on helppo tehdä joko rosvoliittimillä ( joita emme suosittele käytettävän kuitenkaan ) tai tinaamalla uudet kaapelit alkuperäisten rinnalle. Näin jätetään tupakansytyttimen liitin ehjäksi ja se on mahdollista asentaa takaisin jos jostain syystä näin halutaan toimia vaikka autoa vaihdettaessa.

pikkukuva07Laturi paikoillaan ja kumikansi suojaamassa USB-portteja

pikkukuva11Laturi käytössä lataamassa otsalamppua ja puhelinta

pikkukuva09Kaksi laitetta latauksessa laturissa joka on AINA mukana.

HUOMIO! Emme ota mitään vastuuta siitä, jos teet jonkun mokan tämän jutun kaltaista asennusta suorittaessasi. Jokainen on vastuussa omista tekemisistään. Jos olet epävarma asennuksen tekemisestä, ota yhteyttä meihin, teemme sen mielellämme puolestasi.

Kirjoitettu

Mis sie tarvitset oikei hyvvää koksua? Täs siul on sellane!

Mis sie tarvitset oikei hyvvää koksua? Täs siul on sellane!

dlsnet

DLS:n M-sarjan koaksiaaleissa on monta hyvää puolta. Ne ovat edullisia, niissä on hyvä äänenlaatu ja matalan rakenteensa ansiosta ne sopivat melkein mihin tahansa kohteeseen. Erilliset jakosuotimet ovat kompaktin kokoiset ja niiden avulla on kaiuttimien ääni saatu peruskoksuja paremmaksi. Saatavilla on kaksi kokoa, 5.25″ ja 6.5″. Teimme M226-koaksiaaleista pienen esittelyvideon joka löytyy tuotteen sivulta.

Katso video klikkaamalla kuvaa:

Näyttökuva-2018-2-28-kello-15.45.03

Kirjoitettu

Uusia JBL valmiskoteloita

Uusia JBL valmiskoteloita

jbl

Uusia JBL valmiskoteloita on saatavilla NYT! Kaksi mallia joista pienempi on yhdellä 12″ subwooferilla ja mahdollisimman kompaktin kokoinen suljettu kotelo. Suurempi taas kahdella 12″ subwooferilla ja reilumpaan bassonnälkään tehty iso refleksikotelo. Hinnat uutuuksilla 129 € ja 249 €.

Katso mallit klikkaamalla kuvaa:

JBL-Stage-1220B

 

Kirjoitettu

Suosikkisarjan esittelyvideo

Suosikkisarjan esittelyvideo

Ground Zero autohifilaitteet tunnistat tästä logosta

Ground Zero GZRC 165AL-FI erillissarja on jo kolmas kehitysversio suositusta erillissarjasta. Koska sarjan sisältö ja kokoonpano herättää edelleen ihmetystä lukusista variattioista johtuen, teimme unboxaus-videon josta käy ilmi mitä sarjan pakkaus sisältää ja minkälaiset ovat tämän hetkisen mallin osat.

Katso video tuotteen sivulta klikkaamalla kuvaa:

Näyttökuva 2018-2-26 kello 17.25.18

Kirjoitettu

CTK vaimennustuotteet

CTK vaimennustuotteet

ctklogo

CTK vaimennustuotteet ovat saapuneet valikoimaamme. Muutamia tuotteita on jo sivuillemme päivitetty ja lisää laitetaan koko ajan. Alubutyylimattojen ja perinteisten pehmytmattojen lisäksi CTK:n valikoimassa on myös muutamia erilaisia tuotteita kuten butyylipohjainen vaimennus/alustamassa Defender. Alubutyylimattoa on saatavilla jopa 4 millin paksuisena ilman mitään muita täyteaineita kuten bitumia.

Katso valikoimaa klikkaamalla kuvaa:

CTK-anticreak-b

Kirjoitettu

STAGE2 RCA-kaapeleiden esittelyvideo

STAGE2 RCA kaapeleiden esittelyvideo

 

4connectlogo

4Connectin STAGE2-malliston RCA-kaapelit korvasivat jokin aika sitten aiemmin suositun AIV:n Silverado-malliston RCA-kaapelit. Kokemuksia näistä kaapeleista on kertynyt jo niin paljon että uskallamme väittää että STAGE2 on kaikin puolin Cosmic-mallistoa parempi. Aivan kuten asia oli edullisemman STAGE1 ja Cosmic-malliston kanssa. Hinta-laatusuhde on erinomainen ja valikoima on laaja sisältäen myös Video-kaapelit. Audioimport on nyt julkaissut esittelyvideon STAGE2-kaapelimallistosta.

Katso koko kaapelimallisto klikkaamalla kuvaa:

4connect-4-800256-STAGE2-rca

Videoesittely STAGE2 RCA-kaapeleista:

Kirjoitettu

Adapterivalikoimaa siivottu

Adapterivalikoimaa siivottu

Olemme käyneet läpi satoja autokohtaisia ISO-johtosarja adaptereita, soitinten asennuskauluksia ja asennussarjoja ja antenniadaptereita. Sopivuustietoja on päivitetty, poistuneita tuotteita poistettu ja uusia lisätty.

Jos sinulla on auto johon valikoimastamme ei löydy soittimen tai kaiutinten vaihtoon adapteria, ilmoita siitä meille. Tutkimme onko sitä saatavilla ja jos on niin lisäämme sen valikoimaamme.

Kirjoitettu

STAGE1 RCA-kaapelien esittelyvideo

STAGE1 RCA kaapelien esittelyvideo

 

4connectlogo

4Connectin STAGE1-malliston RCA-kaapelit korvasivat jokin aika sitten aiemmin suositun AIV:n Cosmic-malliston RCA-kaapelit. Kokemuksia näistä kaapeleista on kertynyt jo niin paljon että uskallamme väittää että STAGE1 on kaikin puolin Cosmic-mallistoa parempi. Hinta-laatusuhde on erinomainen ja valikoima on laaja. Audioimport on nyt julkaissut esittelyvideon STAGE1-kaapelimallistosta.

Katso koko kaapelimallisto klikkaamalla kuvaa:

4connect-4-800157-STAGE1-RCA

 

Videoesittely STAGE1 RCA-kaapeleista:


Kirjoitettu

Edullinen uutuussoitin teho- ja linjamittauksessa

Edullinen uutuussoitin teho  ja linjamittauksessa

4mobilelogo

4Mobile on Audioimportin oma soitinmerkki joka on julkaissut neljä edullista soitinmallia. Malliston yläpäässä on etu,taka ja SUB RCA-lähdöillä varustettu soitin jossa on SD-korrtipaikka, USB, AuxIN ja Bluetooth sekä HF-toiminnolla että Audiostreamilla. Ominaisuuksiin nähden 69 € hinta on melko edullinen. Testasimme minkälaisia tuloksia tästä 4-MP200BT-soittimesta saadaan sisäisen pääteasteen tehomittauksessa ja SUB-out linjalähdön jännitemittauksessa. Vertailulaitteena käytimme saman hintaista Pioneerin soitinta. Testaukset näet alla olevalta videolta.

Malliston kaikki soittimet näet TÄSTÄ LINKISTÄ

 

4Mobile 4-MP200BT mittausvideo

Kirjoitettu

Muutoksia valikoissa

Yksinkertaistimme verkkokauppamme valikkorakennetta poistamalla kokonaan toisen valikon. Sen sisällöistä TILI löytyy omana osanaan tuotevalikon viimeisestä kohdasta ja kaikki muut sisällöt laitettiin tuotevalikkoon INFO-nimisen valikon sisälle.

valikkokuva

Kirjoitettu

Suosikkisarjan FI-versio

Suosikkisarjan FI versio

Ground Zero autohifilaitteet tunnistat tästä logosta

Ground Zeron supersuosittu GZRC 165-erillissarja sai jo kolmannen päivitysversion. Jokainen versio on ollut aiempaa parempi ja ennenkaikkea jokaisessa versiossa on satsattu asennuksen helppouteen. Tässä viimeisimmässä midbasson jakosuodin on integroitu elementin kylkeen ja diskantille on pienikokoinen inline-suodin.

Katso lisää klikkaamalla kuvaa:

Ground-Zero-GZRC-165AL-FI-b

 

Kirjoitettu

Järeät jakoblokit

Järeät jakoblokit

4connectlogo

4Connection uudet jakoblokit ovat nyt varastossamme. Kaksi eri mallia joista kumpaankin sopii joka reikään 20 tai 50 mm² sen mukaan kumpaa haluat käyttää. Materiaalit ja koneistustyö ovat erittäin hyvää luokkaa.

Katso mallit klikkaamalla kuvaa:

4connect-4-800145-d

Kirjoitettu

Välipäivien logistiikasta

Olemme auki joulun ja uuden vuoden välissä kolme päivää 27.-30.12. Osa maahantuojista on kuitenkin tuon ajan suljettuna joten emme saa kaikilta tuotemerkeiltä normaaleja päivittäisiä täydennyskuormia. Tästä johtuen joidenkin tuotteiden toimitukset voivat venähtää muutamilla päivillä.

Kirjoitettu

STP Aero Flex

STP Aero Flex

stp vaimennustuotteet tunnistat tästä logosta

STP vaimennustuotteiden valikoimasta löytyy nyt myös Aero Flex-vaimennusmattoa. Matto on materiaaliltaan hyvin paljon saman tyyppistä kuin esimerkiksi putkieristeenä käytettävä armaflex-eriste. Tutumpana vertailukohtana Dynaliner, Aero Flex on saman kaltaista mutta hieman tiheämpää kuin Dynaliner.

Aero Flex on erittäin tehokas lämpöeriste ja erinomainen akustointimatto esimerkiksi ovikoteloiden sisään. Tuote ei ime lainkaan vettä. Matto on itseliimautuvaa.

Katso valikoima klikkaamalla kuvaa:

STP-Aero-Flex-10-b