Posted on

Sprinterin ja Ducaton kaiutinsarjat

Sprinterin ja Ducaton kaiutinsarjat

Uusimman korimallin MB Sprinteriin on nyt saatavilla autokohtainen erillissarja. Huippulaadukas Alpine-erillissarja aihiona ja asennus TÄYSIN Plug&Play.

Klikkaa kuvaa ja katso tuote:

 

Fiat Ducatoon vuosimallista 2006 eteenpäin, löytyy myös autokohtaista kaiutinsarjaa joka on TÄYSIN Plug&Play asennukseltaan. Tässä pohjana BLAM kaiutinsarja joka on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen.

Klikkaa kuvaa ja katso tuote:

 

Posted on

TOP 50

TOP 50

Päivitysurakan jatkumona sivustollamme on nyt uusi tuotevalikko nimeltään TOP 50. Sen alta löydät kolme eri kategoriaa:

  • 50 uusinta tuotetta
  • 50 myydyintä tuotetta
  • 50 parhaaksi arvosteltua tuotetta

Posted on

Päivityksiä, päivityksiä

Verkkokauppamme järjestelmän käytännössä joka ainoa osa päivitettiin 16.1.2019. Jotta saamme sen toimimaan entistäkin nopeammin ja sujuvammin.Tämän jälkeen aloitimme isomman urakan kaikkien tuoteryhmien ja tuotteiden läpikäymisen kanssa. Uusia tuotteita lisätään koko ajan ja muuttuneiden tietoja korjataan ajan tasalle. Sama projekti on käynnissä myös tuoteryhmien ja sisältösivujen kanssa.

Jos jotain ongelmia sivuston käytössä ilmenee tai vastaan tulee jotain puutteita / vanhentuneita tietoja, olemme oikein iloisia kaikista viesteistä joissa näitä saadaan tietoon.

 

Posted on

4Connect tarvikeuutuuksia

4Connectin valikoimaan on tullut uusia suojasukkia ja liimapinnalla olevaa velcro-tarraa.

4-SNS suojasukat ovat itsestäänsulkeutuvaa mallia, saatavilla neljä eri kokoa.

Klikkaa kuvaa ja katso 4-SNS tuotteet:

4connect-4-sns-b

4-SPS suojasukat ovat toimintaperiaatteeltaan samoja mutta vielä suojaavampaa mallia.

Klikkaa kuvaa ja katso 4-SPS tuotteet:

4connect-4-sps

4Connectin tarranauhat ovat 5 metrin pakkauksissa ja itseliimautuvalla taustalla.

Klikkaa kuvaa ja katso tarranauhat:

4connect-4-600352-ja-353

Posted on

Vuodenvaihteen aukioloajat ja tavarantoimitukset

Liikkeemme on suljettuna 22.12. – 26.12.2018 eli lauantaista sunnuntaihin. Käymme välipäivinä töissä torstain ja perjantain eli 27.-28.12.2018. Lauantaista tiistaihin liikkeemme on uuden vuoden yli suljettuna eli 29.12.2018 – 1.1.2019. Töihin palataan jälleen normaalisti 2.1.2019, ensi vuodenvaihteessa ei loppiainenkaan sotke aukioloaikoja kuten useimpina vuosina.

  • 22.12.-26.12.2018 suljettuna
  • 27.-28.12.2018 AVOINNA
  • 29.12.2018 – 1.1.2019 suljettuna

Näistä lomista ja luonnollisesti myös lukuisista pyhäpäivistä johtuen eivät verkkokaupan tilaukset tällä aikavälillä ihan normaalisti kulje. Oman haasteensa aiheuttaa myös se että yksi suurimmista tavarantoimittajistamme ( Audioimport Oy joka toimittaa todella monen tuotemerkin tuotteet meille ) on suljettuna 21.12.2018 – 1.1.2019. Eli välipäivinäkään emme saa normaaleja täydennystoimituksia.

kalenteri

 

 

Posted on

USB älylaturi jännitenäytöllä

USB älylaturi jännitenäytöllä

4Mobile uutuus 4-USB-VD2 on viimeisen päälle mietitty tuote laturiksi autokäyttöön. Kaksi latausporttia joista saa yhtä aikaa 2.4 A virran. Tai vain toista käyttämällä 4.8 A teholatauksen. Ambient-valaistuksen avulla laturiin on helppo liittää latauskaapeli pimeässäkin. Aluuminirunko tehostaa laturin jäähdytystä. Sisäänrakennettu piiri lataa laitetta vain sillä virralla minkä laite kykenee ottamaan vastaan.

Katso lisää klikkaamalla kuvaa:

4connect-4-usb-vd2

Posted on

Helix M-series vahvistimet

Helix M series vahvistimet

aidot Helix autohifit tunnistat tästä logosta

Helixin uusi M-sarja tarjoaa kolme uutta vahvistinta. Mono, nelikanavainen ja 6-kanavainen! Vahvistimet ovat varsin pienikokoisia fyysisesti, erinomaisia äänenlaadultaan ja ladattuna AudiotecFischerin edistyksellisillä ominaisuuksilla.

Klikkaa kuvaa ja katso mallisto:

HELIX-M-SIX

 

Posted on

Alpinen uusi kaiutinmallisto

Alpinen uusi kaiutinmallisto

tästä logosta tunnistat aidot alpine-tuotteet

Alpinen Type S-kaiuttimissa on samoja ratkaisuja kuin huomattavasti arvokkaammassa Type R-mallistossa. Silti Ässät ovat erittäin kohtuullisen hintaisia. Ja tästä mallistosta löytyy myös paljon kyselty 6×9″ 2-tie erillissarja joka istuu hienosti uudempien Toyota-mallien ja useiden jenkkiautojen alkuperäisille kaiutinpaikoille.

Klikkaa kuvaa ja katso mallisto:

alpine-S-S69C

Posted on

BMW E46 navin tilalle soitin Plug & Play Alpine iLX-702E46

BMW E46 navin tilalle soitin Plug & Play Alpine iLX 702E46

Tässä jutussa asennetaan BMW E46 korimallin alkuperäisen navi-soittimen tilalle uusi soitin tämän päivän ominaisuuksilla. Asennus on suorastaan naurettavan helppoa kun käytetään AH-EXTC-BMW-kaapeleita ja Alpinen autokohtaista iLX-702E46-soitinta.

Autoihin joissa on tavallinen soitin ( ei navi ) voi iLX-702E46-soittimen asentaa ilman EXTC-kaapelia. Yhtä lailla EXTC-kaapelin avulla voi asentaa navi-soittimella varustettuun E46:een minkä tahansa standardisoittimen. Yhdessä nämä kaksi tuotetta tarjoavat navi-soittimen tilalle aika lyömättömän asennuksen helppouden Plug & Play-tyyliin ja todella monipuoliset ominaisuudet erittäin laadukkaalla soittimella.

Tuotteet joita tämä juttu koskee:

e46-navi-d

Kaapelia on saatavilla kahta eri mallia. Toinen on liittimiltään sopiva vanhempiin autoihin, sillä siinä on 17-pinniset BMW-liittimet pyöreillä pinneillä. Toinen taas sopii mallisarjan loppupäässä valmistettuihin autoihin sillä siinä on FAKRA-liittimet litteillä pinneillä. Tällaista kaapelia tarvitaan koska BMW E46 navi-soitin on itse asiassa vain ohjausyksikkö. Varsinainen ”soitin ja vahvistinyksikkö” sijaitsee tavaratilassa, joten kaikki uuden soittimen vaatimat kytkennät pitää tehdä sinne ja tuoda kojetaulussa olevaan soittimen paikkaan. OEM-tasoista laatua olevalla kaapelisarjalla jossa on valmiit liitännät molempiin päihin, homma hoituu helposti, nopeasti ja taatusti laadukkaasti toteutettuna.

Liitäntä tavaratilaan

Vahvistinyksikkö sijaitsee tavaratilan vasemmalla puolella. Sieltä löytyy joko Fakra- tai BMW-liitin johon EXTC-kaapelisarjan toinen pää kytketään. Samassa yksikössä sijaitsee myös antenniliitin ja sekin kytketään EXTC-kaapelisarjaan.

e46-navi-h

Kaapelisarja viedään kuljettajan puolella pyöränkotelon vieressä hytin puolelle.

e46-navi-g

Ja kuljetetaan hytissä auton alkuperäisten kaapeleiden mukana keulille.

e46-navi-f

Kuljettajan puolen jalkatilasta kaapeli viedään kojetaulun alaosan kautta soittimen asennuspaikkaan. Kaapelissa on mittaa sen verran hyvin, että se yltää hyvin perille.

e46-navi-e

Jos asennat tätä samaa Alpine-soitinta, kytket vain kaapelin kiinni soittimeen ja asennat soittimen paikoilleen. Jos taas asennat jotain muuta soitinta, voit kytkeä EXTC-kaapelin päähän joko ISO-adapterin tai rattikaukosäätöadapterin valintasi mukaan.

e46-navi-d

Soitin nykyajan ominaisuuksilla on paikoillaan ja istuu hyvin.

e46-navi

e46-navi-c

e46-navi-b

Posted on

GZ Wooferkitit

GZ Wooferkitit

Ground Zero autohifilaitteet tunnistat tästä logosta

Ground Zero Wooferkittejä löytyy kolmeen eri hintaluokkaan. Kaksi 12″ subbaria ja monovahvistin. Paketit on suunniteltu niin että vahvistimen voi kytkeä puolen ohmin kuormaan.

Katso valikoima klikkaamalla kuvaa:

gz-1000-wooferkit-green