Tietoa autohifistä !

Tietoa autohifistä !

fananelio150hq

brkuva

Kaipaatko TIETOA autohifistä?

Meille on aina ollut tärkeää se, että tiedämme mitä myymme. Ja haluamme antaa sen tiedon myös asiakkaillemme. Neuvomme asiakkaitamme mielellämme ongelmatilanteissa ja olemme tehneet sen eteen monta asiaa mitä mikään muu autohifiliike Suomessa ei ole koskaan aiemmin tehnyt.

brkuva

FA Jutut

Fa Jutut ovat asennusohjeita tai rakentelukertomuksia erilaisista asioista autohifin maailmasta. Osa niistä on hyvin tarkasti automalleittain kohdistettuja, osa taas yleisluontoisempaa juttua. Teemme FA Juttuja aina lisää kun on sopiva hetki niitä tehdä ja/tai syystä tai toisesta mielenkiintoinen projekti jonka pohjalta voimme jutun tehdä. SELAA KAIKKI FA Jutut klikkaamalla alla olevaa kuvaa tai valitse valikosta FA Jutut.

brkuva

jsekaiutin21

brkuva

FA INFO-nettisivut.

FA Info nettisivut ovat laajoja tietopaketteja. Jokainen sivusto keskittyy yhteen aihealueeseen ja pyrkii selittämään siitä mahdollisimman paljon taustatietoa sekä jakamaan muille käytännössä koettua tietotaitoa.

brkuva

fainfoautosubbarifi

Autosubbari.fi on keskittynyt nimensä mukaisesti subwoofer-kaiuttimiin. Miten ne toimivat, missä ne toimivat, miten ne asennetaan, säädetään, kytketään jne jne. AVAA Autosubbari.fi klikkaamalla kuvaa.

toimintaper

brkuva

fainfoautonvaimennusfiAutonvaimennus.fi on keskittynyt autojen vaimennukseen. Miksi, miten, millä materiaaleilla, millä työvälineillä. Laajoja projektikuvauksia ja esimerkkiasennuksia. AVAA Autonvaimenus.fi klikkaamalla kuvaa.

jsekaiutin20

brkuva

fainfomopoautoprojektifi

Mopoautoprojekti.fi on tehty nuorempien harrastajien avuksi. Mopoauton totaalinen läpikäyminen ja muodonmuutos sisältäen vaimennuksen, hifiasennukset ja paljon muuta. AVAA Mopoautoprojekti.fi klikkaamalla kuvaa.

das14

brkuva

FA TUBE-videot

fatubeohjevideotFa Tube videoissa on ohjemateriaalia miten asioita tehdään, tuotteiden testausmittauksia, tuote-esittelyjä ja paljon muuta. AVAA FA Tube klikkaamalla kuvaa.

fatubeetusivu2