Autohifiä asenteella vuodesta 1999

Tietoa autohifistä

fananelio150hq

Kaipaatko TIETOA autohifistä?

Meille on aina ollut tärkeää se, että tiedämme mitä myymme. Ja haluamme antaa sen tiedon myös asiakkaillemme. Neuvomme asiakkaitamme mielellämme ongelmatilanteissa ja olemme tehneet sen eteen monta asiaa mitä mikään muu autohifiliike Suomessa ei ole koskaan aiemmin tehnyt.

FA Jutut

Fa Jutut ovat asennusohjeita tai rakentelukertomuksia erilaisista asioista autohifin maailmasta. Osa niistä on hyvin tarkasti automalleittain kohdistettuja, osa taas yleisluontoisempaa juttua. Teemme FA Juttuja aina lisää kun on sopiva hetki niitä tehdä ja/tai syystä tai toisesta mielenkiintoinen projekti jonka pohjalta voimme jutun tehdä.

SELAA KAIKKI FA Jutut klikkaamalla alla olevaa kuvaa tai valitse valikosta FA Jutut.

FA INFO-nettisivut.

FA Info nettisivut ovat laajoja tietopaketteja. Jokainen sivusto keskittyy yhteen aihealueeseen ja pyrkii selittämään siitä mahdollisimman paljon taustatietoa sekä jakamaan muille käytännössä koettua tietotaitoa.

Autosubbari.fi

Autosubbari.fi on keskittynyt nimensä mukaisesti subwoofer-kaiuttimiin. Miten ne toimivat, missä ne toimivat, miten ne asennetaan, säädetään, kytketään jne jne. AVAA Autosubbari.fi klikkaamalla kuvaa.

toimintaperAutonvaimennus.fi

 

Autonvaimennus.fi on keskittynyt autojen vaimennukseen. Miksi, miten, millä materiaaleilla, millä työvälineillä. Laajoja projektikuvauksia ja esimerkkiasennuksia. AVAA Autonvaimenus.fi klikkaamalla kuvaa.

jsekaiutin20

Mopoautoprojekti.fi

Mopoautoprojekti.fi on tehty nuorempien harrastajien avuksi. Mopoauton totaalinen läpikäyminen ja muodonmuutos sisältäen vaimennuksen, hifiasennukset ja paljon muuta. AVAA Mopoautoprojekti.fi klikkaamalla kuvaa.

das14

FA TUBE eli fanaticaudio.com Youtubessa

Fa Tube videoissa on ohjemateriaalia miten asioita tehdään, tuotteiden testausmittauksia, tuote-esittelyjä ja paljon muuta. AVAA FA Tube klikkaamalla kuvaa.

fatubeetusivu2

Vanhojen autohifi-tuotteiden tietoja

Tallennamme myynnistä poistuneita tuotteita Poistuneet Tuotteet-tuoteryhmään jotta niiden tietoja voi katsella jos tarvetta on.

Näytä kerralla KAIKKI tuotteet

Jos haluat käyttää verkkokauppamme suodattimia kaikkiin mahdollisiin tuotteisiin mitä meillä on, avaa Kaikki Tuotteet ja sen jälkeen voit tehdä niin.

fanaticaudio.com Uutiset

Verkkokauppamme uutisissa on myös tuotetietoutta, täältä voit katsoa kaikki Uutiset.

Muita linkkejä

astmlogo

AutoSound-lehden nettisivuilla on paljon hyödyllistä tietoa autohifistä. Lisäksi keskustelupalsta jolla käy säännöllisesti paljon pitkän linjan harrastajia. Hyvä paikka kysellä neuvoa ja etsiä tietoa.

maxb_web

Maxboom Ry:n nettisivuilla on paljon tietoa eritoten äänenpaineeseen ja bassoon liittyen. Lisäksi keskustelufoorumi jolla käy paljon kilpailijoita. Jos äänenpainekisat ja basso kiinnostavat, kannattaa käydä.

emmalogo

European Mobile Media Association eli EMMA. Ja Suomessa EMMA Finland on autohifikilpailuja järjestävä organisaatio. Tietoa ja keskustelupalsta äänenlaadusta ja asennusten laadusta kilpaileville ja siitä kiinnostuneille.