Soittimet

uusi soitin autoonUusi soitin autoon löytyy täältä. Näyttösoitin, autokohtainen soitin, 1DIN-soitin, 2DIN-soitin ja kaikki variaatiot. Perussoitin radion kuunteluun, laadukas soitin isomman järjestelmän äänilähteeksi tai huippuluokan multimedia viihdekeskus autoosi. Etsitpä sitten sisäänrakennettua DSP:tä, Apple Car Playta, Android Autoa tai autokohtaisesti sopivaa Plug&Play-soitinta, täällä on vaihtoehtoja.

Tarkenna hakuasi vasemmalta ( mobiilisivuilla alhaalta ) tai valitse tarkempi tuoteryhmä.

Autamme mielellämme mikäli tarvitset soittimen valinnassa apua.

Löydä itsellesi täydellinen autosoitin

Autosoitin luo tunnelmaa ja viihdyttää matkan varrella. fanaticaudio.com tarjoaa laajan valikoiman huippulaadukkaita soittimia, jotka täyttävät äänenlaadun, toiminnallisuuden ja tyylikkyyden vaatimukset. Löydät meidän valikoimastamme tunnetut ja luotettavat merkit, kuten Alpine, Pioneer ja Kenwood, jotka ovat alan edelläkävijöitä innovatiivisissa tekniikoissa ja laadukkaassa suorituskyvyssä. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää, ja tarjoamme asiantuntevaa apua ja palvelua tarvittaessa. 

Pioneer autosoitin – Koe musiikin voima

Pioneer autosoitin on vakiinnuttanut asemansa autoilijoiden luottolaitteena tarjoten korkealaatuista äänentoistoa ja käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia. Yksi suosituimmista vaihtoehdoista on Pioneer MVH-S320BT, sen sisäänrakennettu DSP, mahdollistaa erinomaisen äänenlaadun. MVH-S620BT puolestaan tarjoaa kattavat liitäntämahdollisuudet, joiden ansiosta saat luotua monipuolisen äänentoistojärjestelmän. Pioneer SPH-DA360DAB tuo autoosi langattoman Apple CarPlayn ja Android Auton. Niiden ansiosta saat puhelimesi osaksi autosi multimediajärjestelmää. Kosketusnäyttö ja monipuoliset multimediaominaisuudet tekevät käytöstä mukavampaa. Tämän soittimen avulla voit liittää erilaisia komponentteja, joiden avulla saavutat loistavan äänentoistojärjestelmän.

Alpine autosoitin – Huipputeknologiaa jokaiselle matkalle

Alpine autosoitin tuo äänentoistoratkaisuja, jotka ylittävät perinteiset odotukset. Esimerkiksi Alpine iLX-705D, joka on laadukas 2DIN-kokoinen multimediakeskus 7” näytöllä. 1DIN kokoinen legendaarinen HALO11 eli Alpine iLX-F115D, valtavan kokoisella 11” kosketusnäytöllä. Kaksi kameraliitäntää, Android Auto ja langaton Apple Car Play, heijastavat Alpinen kykyä yhdistää edistyksellinen teknologia ja käyttömukavuus. Autokohtaisista integroiduista malleista Alpine X903D-DU2 tuo matkailuautoon huikean kuuntelu ja katseluelämyksen. Näiden soittimien avulla parannat musiikin tai podcastien kuuntelua ja teet matkan teosta reilusti mukavampaa.

Android Auto soitinmallit – Älykkäät ratkaisut

Android Auto soitinmallit tuovat älypuhelimen monipuolisuuden ja käyttöliittymän suoraan ajoneuvosi kojelautaan. Tämän teknologian avulla voit nauttia suosikki sovelluksistasi, navigoinnista, musiikista ja paljon muusta suuremmalla näytöllä. Markkinoilla on useita huippumalleja, kuten Kenwood DMX5020BTS, joka tarjoaa erinomaisen äänenlaadun ja yhteensopivuuden niin Applen kuin Android-puhelimienkin kanssa. Pioneer SPH-DA160DAB ja Alpine iLX-F905D soittimiin voit yhdistää Android-puhelimesi latauskaapelin avulla ja pystyt mm. navigoimaan, kuuntelemaan musiikkia ja lähettämään viestejä. Samalla myös puhelimesi akku latautuu hetkessä täyteen. 

Autosoitin peruutuskameralla – Turvallisempi tapa parkkeerata

Autosoitin peruutuskameralla merkitsee uutta askelta kohti turvallisempaa autoilua. Suosittuja malleja, jotka sisältävät peruutuskameratulon, ovat Pioneer DMH-A240BT ja Pioneer DMH-AF555BT. DMH-A240BT on multimediasoitin, joka tarjoaa 6.2 tuuman kosketusnäytön. Bluetooth-yhteyden ansiosta voit suoratoistaa musiikkia puhelimestasi ja käyttää HandsFree-puheluita, joka lisää turvallisuutta ajon aikana. DMH-AF555BT puolestaan tarjoaa 9 tuuman kosketusnäytön, jossa on vaikuttava kuvanlaatu. 

Autosoitin näytöllä – Käyttäjäystävällisyys uudella tasolla

Autosoitin näytöllä parantaa käyttökokemusta ja tehostaa toimintojen hallintaa. Tällainen laite toistaa musiikkia ja näyttää hyödyllistä tietoa, kuten navigointiohjeita, soittolistoja ja puhelintietoja suoraan silmien eteen. Suosittujen mallien avulla autosoittimen näyttö muuttuu keskeiseksi osaksi modernia äänentoistojärjestelmää. Kenwood DMX9720DABS on huikean monipuolinen ja erinomainen soitin. Mirroroi Android-puhelimesi WIFI:n kautta ja käytä langatonta Android Autoa ja Apple Car Playta. Pioneer SPH-DA250DAB:n avulla saat Spotify listat suoraan näytölle. Soitin on varustettu helpottavilla ominaisuuksilla, joiden ansiosta voit keskittyä ajamiseen, eikä sinun tarvitse käyttää puhelinta ajon aikana. Voit esimerkiksi kuunnella WhatsApp viestit ja sanella niihin vastaukset.