Palautusilmoitus

Täytä tämä ilmoitus ja lähetä se meille. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Muista tarkistaa että sähköpostilaatikossasi on tilaa!

Jos lomakkeen lähettämisessa on ongelmia, ota yhteyttä meihin. Älä lähetä palautusta ennen kuin saat vastauksen.

Miten tuotteet palautetaan

Jos kyseessä on pakkausvirhe, viallisena saapunut tuote tai mikä tahansa muu “meidän moka”, me maksamme palautusrahdin. Tällöin saat palautusilmoitukseen vastauksena koodin jolla voit palauttaa tuotteet rahtivapaasti.

Jos tilaus on toimitettu oikein eikä tuotteissa ole vikaa, palautuksen kustannuksista vastaa asiakas.  Näissä tapauksissa sinulle ei lähetetä mitään palautuskoodia.

Matkahuollon paketin voi lähettää MISTÄ TAHANSA LÄHI-pisteestä tai vaikka automaatista ihan samalla tavalla kuin Postin paketinkin. Voit ostaa paketin lähetyksen Matkahuollon sovelluksesta jos sinulla on se käytössä. Jos ei ole, voit ostaa paketin lähetyksen Matkahuollon nettisivuilta ihan samalla tavalla kuin Postin nettisivuilta.

Palautusilmoituksen teon jälkeen sinulla on 14 pv aikaa palauttaa tavarat. Mikäli palautusta ei ole tehty, katsotaan palautusilmoitus rauenneeksi. Lähetä palautus MATKAHUOLLON kautta siten että sen noutopiste on Matkahuolto Kajaani. Voit tehdä lähetyksen samasta noutopisteestä josta olet paketin noutanut, tai mistä tahansa LÄHI- tai MH-pisteestä. Jos lähetät paketin postin kautta, sen noutamisessa voi kestää koska emme normaalisti asioi Postissa.

Kaikki palautuksia koskevat ehdot löydät Toimitusehdot-sivulta.

Paketin noutamatta jättäminen EI ole lain mukainen palautus. Jos palautusilmoitusta ei tehdä ja paketti palautuu noutamattomana, vähennämme todelliset rahtikustannukset molempiin suuntiin ja 10 € käsittelymaksun palautettavasta summasta.

Palautuskoodilla paketti tulee automaattisesti meille. Jos lähetät paketin ilman koodia, laita vastaanottajan tiedot seuraaviksi:

Fanatic Audio Oy

Nuaskatu 5

87400 KAJAANI

puh: 045 679 4444

LAITA AINA tietoihin puhelinnumero, ilman puhelinnumeroa lähetettyjen palautusten käsittely venyy, koska matkahuolto ilmoittaa niiden saapumisesta kirjeellä eikä tekstiviestillä.

Mitä palautukseen tulee laittaa mukaan

  1. Palautettava tuote kokonaisuudessaan kaikkine osineen pakattuna alkuperäiseen ehjään myyntipakkaukseen.
  2. HUOMIO! Tuote tulee pakata siten miten se tuli meiltä. Myyntipakkaukseen EI SAA LIIMATA OSOITEKORTTIA. Jos näin tehdään, pakkaus ei ole enää myyntikelpoinen. Eli suojaa myyntipakkaus/pakkaukset kuljetuksen ajaksi samalla tavalla kuin se oli suojattuna kun sait sen.

Palautus hyvitetään sen maksutavan kautta millä olet tilauksen tehnyt. Klarnalla maksetut tilaukset hyvitetään Klarnan järjestelmään ja Paytraililla maksetut tilaukset palautetaan Paytrailin kautta. Jos palautuksessa on jotain huomautettavaa tai se on puutteellinen, otamme sinuun yhteyttä.