Palautusilmoitus

Täytä tämä ilmoitus ja lähetä lomake. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian että olemme saaneet ilmoituksesi. Muista tarkistaa että sähköpostilaatikossasi on tilaa! Jos lomakkeen lähettämisessa on ongelmia, ota yhteyttä meihin.

HUOMIO! Jotta palautus voidaan käsitellä, täytyy nimen ja sähköpostin olla sama kuin tilauksessa. Palautuksesta voi ilmoittaa vain tilauksen tehnyt henkilö.

Ilmoituksen lähettämisen jälkeen:

Kun olet tehnyt PALAUTUSILMOITUKSEN, vastaamme siihen mahdollisimman pian. Sen jälkeen voit lähettää palauttamasi tuotteet takaisin. Matkahuollon kautta palautettaessa käytä normaalia bussipakettia. Me noudamme sen matkahuollosta. Muiden rahdinkuljettajien toimipisteissä emme asioi joten Postin tai muun lähetystavan kohdalla paketit tulee palauttaa perille jaettavina paketteina.  Vastaanottaja on:

 

Fanatic Audio Oy

Nuaskatu 5

87400 KAJAANI

puh: 045 679 4444

LAITA AINA tietoihin puhelinnumero, ilman puhelinnumeroa lähetettyjen palautusten käsittely venyy, koska matkahuolto ilmoittaa niiden saapumisesta kirjeellä.

Mitä palautukseen tulee laittaa mukaan

  1. Palautettava tuote kokonaisuudessaan kaikkine osineen pakattuna alkuperäiseen ehjään myyntipakkaukseen.
  2. Ostokuitti tai kopio siitä.
  3. HUOMIO! Tuote tulee pakata siten miten se tuli meiltä. Myyntipakkaukseen EI SAA LIIMATA OSOITEKORTTIA. Jos näin tehdään, pakkaus ei ole enää myyntikelpoinen.