12" subwooferit

1212″ subbari autoon? 12″ subwooferit ovat suosituin koko autokäytössä. Elementtejä on moneen eri tarkoitukseen. Litteitä bassoja freeair-käyttöön, todella järeitä äänenpainebassoja, hifistyneitä elementtejä suljettuun koteloon ja yleishyviä jotka soveltuvat monenlaiseen asennukseen. Pienen vahvistimen kanssa subbari hyvällä herkkyydellä ja suuren vahvistimen kanssa hurjalla tehonkestolla.

Fanaticaudio.comista saat KAUPAN PÄÄLLE kotelonsuunnittelun ja piirustukset toiveidesi mukaan tehtynä KAIKKIIN subwooferelementteihin.

Autamme mielellämme jos haluat apua subwooferin valinnassa.

12” subwoofer – Valitse oikea subbari autoosi

12″ subwoofer tarjoaa voimakkaan elämyksen musiikin ystäville, jotka arvostavat syvää ja voimakasta bassotoistoa. fanaticaudio.com tarjoaa huippulaadukkaita subwoofereita johtavilta valmistajilta, kuten Ground Zero, DD Audio, Alpine ja GAS. Löydät meiltä laajan valikoiman vaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisiin järjestelmiin ja erilaisten käyttäjien tarpeisiin. Asiantunteva tiimimme on täällä auttaakseen sinua valitsemaan juuri oikean mallin. 

Ground Zero 12” subwoofer – Erinomainen valinta

Ground Zero 12” subwoofer tuo autosi äänentoistoon suorituskykyä ja äänenlaatua. Suosituimpia malleja tältä merkiltä ovat  Ground Zero GZRW 30-D2, joka tarjoaa loistavaa suorituskykyä ja tasapainoista toistoa koko bassoalueella. Äänenpainetta kaipaavien suosikki Ground Zero GZRW 300SPL PINK on erittäin kestävä ja tehty sietämään korkeita äänenvoimakkuuksia. Vielä järeämpää bassoa etsivälle Ground Zero GZHW 30XSPL-D2 Triplamagneeteilla valmistettu moottori ja kestävät komponentit liikkuvissa osissa takaavat sen, että subwoofer pystyy toistamaan matalimmatkin taajuudet tarkasti ja tehokkaasti. 

Alpine 12” subwoofer – Laadukasta äänentoistoa

Alpine 12” subwoofer on mainio valinta autoilijoille, jotka vaatii audiojärjestelmältään toiston syvyyttä ja erinomaista äänenlaatua. Malli Alpine R2-W12D2 toimii hyvin 24 litran suljetussa kotelossa ja on erinomainen vaihtoehto normaaliin musiikin kuunteluun. Kun toiveenasi on enemmän bassoa, 55 litran refleksikotelo on sopiva valinta. Malli Alpine S2-W12D4 puolestaan on edullisempi versio R-sarjasta. Monet R-sarjasta tutut ratkaisut rakenteessa varmistavat, että tälläkin subwooferilla saadaan aikaan hyvää bassotoistoa edullisemmasta hinnasta huolimatta.

Pioneer 12” subwoofer – Matalat bassot selkeästi ja puhtaasti

Pioneer 12” subwoofer mallit kuten TS-A3000LS4, TS-W3020PRO ja TS-A300D4 ovat erittäin suosittuja niiden innovatiivisten ominaisuuksien ansiosta. Pioneer TS-A3000LS4 on asennussyvyydeltään erittäin matala ja mahtuu autossa hyvin pieneen tilaan vaikka varapyöräkoteloon. Tarjoten silti ihan oikeaa matalien bassojen toistoa. Pioneer TS-W3020PRO puolestaan on suunniteltu tuottamaan suuria äänenpaineita ja voimakasta bassotoistoa. Tämä subwoofer on ihanteellinen vaihtoehto heille, jotka etsivät bassotoistoa ilman kompromisseja. Pioneer TS-A300D4 malli tarjoaa loistavan suorituskyvyn sekä suljetussa että refleksikotelossa varsin kohtuulliseen hintaan.

GAS 12” subwoofer – Esittelyssä laadukkaat mallit

GAS 12” subwooferit ovat tunnettuja kyvystä tuoda bassotoiston kaikki vivahteet autosi äänimaailmaan. Mallit kuten MAX S2-12D2 ja MAD S2-124 edustavat GAS:n sitoutumista innovatiiviseen muotoiluun ja huippuluokan äänentoistoon. GAS MAX S2-12D2 on suunnattu etenkin niille, jotka haluavat todella voimakkaan basson autoonsa. Toisaalta GAS MAD S2-124 tarjoaa joustavuutta asennuksessa ja on suunniteltu toimimaan niin suljetuissa koteloissa, bandpass- ja refleksikoteloissa, mukautuen monipuolisesti eri käyttäjien tarpeisiin.

DD Audio 12” subwoofer – Legendaarinen subbarivalmistaja

DD Audion 12” subwooferit ovat kaikkein suosituimpia subbareita valikoimassamme jo vuosien ajan. Legendaarinen valmistaja USA:sta on valmistanut maailman parhaita subwoofereita jo vuosikymmenien ajan. Esimerkkinä  9912B ESP, SL 612 D2 ja 712f D2. DD Audio 9912B ESP tunnetaan nimellä The BEAST eikä suotta. Yksi maailman parhaita subwoofereita jonka suorituskyvystä kilpailijat voivat vain haaveilla. Valinta sinulle, joka haluat parasta ilman mitään kompromisseja. Matalarakenteinen DD Audio SL 612 D2 tuo erinomaisen bassotoiston pieneenkin tilaan tai ahtaaseen asennuspaikkaan. Loistava vaihtoehto lava-autoon tai pakettiautoon. Redline-malliston legendaarinen 700-sarjan DD Audio 712f D2 tuo tolkuttoman järeän bassotoiston satasten hintaluokkaan. 3” puhekela ja riittävä tehonkesto varmistavat ettei autostasi lopu basso kesken.

Miksi valita 12” subwoofer elementti autoosi?

12” subwoofer elementti on autohifi-harrastajien keskuudessa suosituin valinta. Tämän kokoinen elementti pystyy tuottamaan helposti voimakkaan ja syvän basson, joka rikastuttaa kaikenlaista musiikkia. Yhdistämällä 12-tuumaisen subwooferin korkealaatuisiin kaiuttimiin ja vahvistimiin, voit luoda järjestelmän, joka toistaa sekä syvät bassot, että korkeat äänet selkeästi ja voimakkaasti. Meiltä löydät subwoofereita erilaisiin tarkoituksiin, joista voit löytää sinulle mieluisimman.