Kaiuttimet

kaikenlaisia kaiuttimia autoonTästä osiosta löydät koaksiaalit, erillissarjat, autokohtaiset kaiuttimet, midbassot, keskiäänet ja diskantit. Erityyppiset kaiuttimet on jaettu omiin alakategorioihinsa.

Kaiuttimet on PARIHINNOITELTU ellei erikseen toisin mainita, eli tuotteen hinnalla toimitetaan aina kokonainen pari tai sarja kaiutintyypistä riippuen.

Neuvomme mielellämme kaiuttimien valinnassa jos tarvitset apua.

Kaiutin jokaiseen autoon – Löydä sinulle sopiva malli

Kaiutin on avainasemassa, kun luot täydellistä äänentoistoa autossasi. fanaticaudio.com tarjoaa tuotteita tunnetuilta ja arvostetuilta merkeiltä kuten Alpine, Ground Zero, PHD Audio ja Al-Sonic. Nämä merkit edustavat äänenlaadun huippua, tarjoten selkeän ja tasapainoisen äänen kokotaajuusalueella. Kun valitset tuotteet meiltä, voit olla varma, että autosi äänentoisto päivittyy uudelle tasolle. Jos tarvitset apua valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivat kaiuttimet, meidän asiantunteva tiimimme on täällä auttaakseen. 

6.5” kaiutin – Täydellinen valinta

6.5” kaiutin tarjoaa loistavan tasapainon kompaktin koon ja vahvan suorituskyvyn välillä, tehden siitä suositun valinnan auton äänentoistojärjestelmään. BLAM Live 165LSQ erottuu dynaamisella äänellään ja syvällä bassotoistollaan. Jos haluat parasta mahdollista stereokuvaa ja olet äänenlaadun ystävä, PHD Audio Red 6.1 Kit on tunnettu poikkeuksellisen selkeästä ja tasapainoisesta äänestä, jossa on panostettu myös bassotoistoon. Autohifikanavan testivoittaja Helix S 62C.2 puolestaan tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn yksityiskohtaisella ja puhtaalla äänentoistolla. 

2-tie kaiutinsarja – Ratkaisu monipuoliseen äänimaailmaan

2-tie erillissarja on suosituin valinta auton etukaiuttimiksi, kiitos sen helpon asennettavuuden ja kyvyn tuottaa laadukasta ääntä kompaktissa muodossa. Esimerkiksi BLAM 165RS on mainio edullisen hintaluokan valinta jos etsit hifistynyttä erillissarjaa. Sen huolellisesti suunniteltu rakenne takaa, että musiikki toistuu yksityiskohtaisesti. Livemäistä ääntä ja hienoa stereokuvaa etsivälle PHD Audio CF 6.1 Kit tarjoaa poikkeuksellisen huikean äänenlaadun. Italialaista käsityötä ja kaiutinsuunnittelua parhaimmillaan. Erinomainen valinta heille, jotka arvostavat selkeyttä ja tarkkuutta musiikkia kuunnellessaan. Näissä erillissarjoissa on erillinen jakosuodatin vain diskanteille. Tämä seikka helpottaa asennusta monissa autoissa. 

3-tie kaiutin – Syvyyttä ja selkeyttä musiikin kuunteluun

3-tie kaiutin on hyvä valinta viemään autosi järjestelmän seuraavalle tasolle. 3-tie sarjassa erotetaan basso-, keski- ja diskanttitaajuudet omiin elementteihinsä. Ground Zeron suosituin malli on GZRC 165.3SQ, joka on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen. Sarjan suunnittelun tavoitteena on ollut saavuttaa paras mahdollinen äänenlaatu hintaluokassaan. Italialaista käsityötä ja High Endiä edustaa PHD Audio 6.3.1 Kit, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn kaikilla äänialueilla, tehden siitä täydellisen valinnan niille, jotka haluavat nauttia musiikin kuuntelusta ajomatkoillaan. 

Valitse täydellinen koaksiaalikaiutin autoon

Kun on aika päivittää kaiutin autoon, valinta voi vaikuttaa suuresti siihen, kuinka musiikki elävöittää ajomatkojasi. PHD Audio CF 4.1 Coax on loistava vaihtoehto, jos etsit 4” kaiutinta, joka tuo syvyyttä ja vivahteita jokaiseen säveleen. Tämä malli sopii mainiosti auton alkuperäisten kaiutinten tilalle ja soivat erinomaisen hyvin jo pelkän autosoittimen vahvistimella. Jos haluat kaiuttimen, joka pystyy tuottamaan kovaa ääntä ja SOI LUJAA, Ground Zero GZCF 7104XSPL on loistava vaihtoehto. Se on 7×10” koaksaalikaiutin, joka tuottaa hyvän äänenlaadun ja on edullinen vaihtoehto. Audison APX6.5 on 6.5” 2-tie koaksiaali, jonka rakenteen ansiosta se toimii kaikenlaisissa kaiutinpaikoissa. 

Pioneer kaiutin – Koe musiikki uudelleen

Pioneer kaiutin tunnetaan kyvystään viedä musiikin kuuntelu autossa uusiin korkeuksiin. Malli TS-G6930F on 6×9” 3-tiekaiutin, josta saadaan reilu määrä ääntä ulos kohtuullisilla tehoilla. Pioneer TS-A2013i puolestaan on 8” 3-tiekaiutin, joka tuottaa voimakasta ääntä koko taajuusalueella. Malli TS-G170C on edullinen 6.5” 2-tie erillissarja, joka on matalarunkoinen ja helppo asentaa. Valitsemalla Pioneerin, varmistat, että jokainen ajomatka muuttuu elämykseksi, jossa musiikki ja äänimaailma ovat pääosassa.