Subwooferelementit

subwooferit eli subbaritTästä tuoteryhmästä löydät kaikki subwoofer-elementit ja reconekitit. Pienet ja isot bassot, järeät ja vähän kevyemmät löydät kaikki Fanatic Audiolta. Kokoja 6.5″ koosta aina 33″ kokoon saakka.

Valmiiksi koteloidut elementit löydät osiosta Subwooferkotelot.
Tarkenna hakuasi vasemmalta ( mobiilisivuilla alhaalta ) helpottamaan etsintää tai valitse tarkempi tuoteryhmä.

Meiltä saat halutessasi KAUPAN PÄÄLLE kotelon piirustukset suunniteltuna toiveidesi mukaan.

Autamme mielellämme mikäli tarvitset subbarin valinnassa apua.

Subwoofer-elementit – Laadukasta bassotoistoa musiikin ystäville

Fanatic Audion valikoimista löydät huippuluokan subwoofer-elementit. Täyteläinen bassotoisto vie musiikin kuuntelun aivan uudelle tasolle. Valikoimamme koostuu johtavien valmistajien, kuten Alpinen, Ground Zeron ja DD Audion laadukkaista subwoofereista. Meiltä löydät varmasti sinun tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon bassotoiston parantamiseen. Oikean subwooferin valitseminen auttaa autosi äänentoistojärjestelmän parantamisessa ja me olemme täällä auttaaksemme sinua löytämään juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Miksi tyytyä vähempään, kun voit saada parasta meiltä?

8” subwoofer – Kompakti ja tehokas

6.5” ja 8” subwoofer on ihanteellinen valinta, jos etsit tasapainoa kompaktin koon ja laadukkaan välillä. Nämä koot sopivat erinomaisesti pieneen tilaan, koska ne eivät vaadi suurta koteloa toimiakseen hyvin. Pienen henkilöauton tavaratilassa ja pakettiauton hytissä on hyvin tilaa pienelle subwooferille. Saat pienestäkin tilasta vaikuttavan bassotoiston ilman kompromisseja. PHD Audio Studio 8.1 Sub, on yksi tarkimpia bassoja mitä on koskaan tehty. Todella järeä DD Audio Redline 608f D2 tykittää isommatkin subwooferit suohon. Alpine R2-W8D2, soi hienosti pienessä suljetussa kotelossa. Näiden ja monen muun valikoimastamme löytyvän basson ansiosta voit nauttia hifitasoisesta suorituskyvystä ja äänenlaadusta. 

Subwoofer 10” – Koe musiikki uudella tavalla

Kun haluat pikkusubbaria enemmän bassoa, 10” subwoofer on loistava valinta. Tilantarve on pienempi kuin 12” elementeillä ja bassotoisto suurempi kuin 8” subwoofereilla. Edullinen  Ground Zero GZTW 10F, tarjoaa bassoa jo hyvin pienestä kotelosta. Alpine R2-W10D4 on erinomainen jo 15 litran suljetussa kotelossa. DD Audio Redline 710f D2 on todellinen järkäle 10” subwooferiksi. Valikoimastamme löydät 10” subwooferin, joka tuottaa sinulle musiikin kuuntelun nautintoa erinomaisen bassotoiston ansiosta joka kerta kun haluat kuunnella musiikkia ajaessa. 

12” Subwoofer – Äänimaailman matalampi ulottuvuus

12” subwoofer on se kaikkein suosituin valinta subwoofer elementiksi autoon. Kotelon koko on vielä kohtuullinen eikä vie koko tavaratilaa. Elementeissä on valinnanvaraa kaikkein eniten ja bassotoisto on mahdollista saada jo todella vaikuttavalle tasolle. Esimeriksi  Alpine R2-W12D2, kykenee koko autoa järistäviin matalien äänien toistoon jo hyvin pienessä kotelossa. Ground Zero GZIW 12XSPL-D2  on erinomainen yhdistelmä äänen laatua ja äänenpainetta haluaville. DD Audio 712f D2, on raskaan sarjan subwoofer vaativimmallekin käyttäjälle. Hyvä subwoofer soveltuu kaikenlaiselle musiikille ja jokaiseen musiikkimakuun. Toistaa tyylikkäästi Hip-hop- ja rap-musiikin, rockin ja elektronisen musiikin. Hyvä subbari on pitkäaikainen sijoitus musiikin ystävälle joka haluaa luotettavan kumppanin musiikin kuunteluun tarjoilemaan tukevan bassotoiston aina vaan uudestaan.

Subwoofer 15” – Autohifin täydellinen päivitys

15-tuumainen subwoofer on autokäytössä iso subwoofer. Se vaatii enemmän kotelotilavuutta, mutta vastapainoksi tarjoaa myös lisää bassoa. DD Audio Redline 715f D2, saa koko auton elämään musiikin tahdissa. Ground Zero GZRW 38-D2 tarjoaa hintaluokassaan todella matalille taajuuksille ulottuvan bassotoiston. Hertz SS15 D2, on tehty tuottamaan mahdollisimman reilusti äänenpainetta. Iso subwoofer isolla liikeradalla tarjoaa todella voimakkaan bassotoiston.

Subwoofer autoon – Bassotoistoa joka automatkalle

Hyvä subwoofer mahdollistaa autossa bassotoiston, joka tekee unohtumattoman vaikutuksen, joka kerta kun lähdet matkaan ja kuuntelet musiikkia. Hinta-laatusuhteen ylivoimaa tarjoaa Alpine S2-W10D2. Järeämpää bassotoistoa tuottaa DD Audio Redline 612f D2. Autossa matalataajuuksinen rengasmelu peittää bassoääniä, subwooferin ansiosta saat bassotoiston sellaiselle tasolle, että kuulet ja tunnet sen aina kun haluat. Musiikista nauttiminen vähentää väsymystä autolla ajaessa ja saa matkan sujumaan. Tee autostasi oma henkilökohtainen studiosi, jossa musiikin kuuntelu on aina nautinto. Olet perillä ennen kuin huomaatkaan!