fanaticaudio.com, autohifit verkosta ja myymälästä

Mistä kannattaa ostaa autohifit?

Mistä kannattaa ostaa autohifit?

Subbarit, vahvistimet, erillissarja, vaimennusmatot ja asennustarvikkeet? No fanaticaudiolta tietenkin! Miksikö? Tässä muutama hyvä syy.

 • Vuosituhansien kokemus. No hivenen reilusti sanottu, mutta olemme tehneet tätä hommaa jo viime vuosituhannelta asti. Eli vuodesta 1999. Ja vielä sitäkin kauemmin ennen Fanatic Audio Oy:n perustamista. Kokemusta ja tietopohjaa alasta löytyy moninverroin verrattuna moneen muuhun alalla toimijaan. Historiikki löytyy TÄÄLTÄ ja yrityksen tiedot TÄÄLTÄ.
 • ILMAINEN TOIMITUS ( pikkutilausten toimituskulut 5 € ). Kaikki yli 99 € ostokset toimitamme RAHTIVAPAASTI. Oli lähetys kuinka painava tai suuri tahansa. Sitä pienemmistä tilauksista toimituskulu on 5€. Kotijakelu on ilmainen jos tilauksen arvo on 199 € tai enemmän. Pienemmät tilaukset saa kotiin kuljetettuina 5 € lisämaksulla.
 • Nopea toimitus 1-3 pv. Toimitamme tilauksia kahdesti päivässä eteenpäin ja teemme aina kaikkemme että saat tavarasi perille niin nopeasti kuin mahdollista. Poikkeuksena toimitustilaustuotteet joissa mainittu toimitusajasta erikseen.
 • Saat palvelukseesi asiantuntijat. Osaamme kertoa mitä laitteita tai tuotteita Sinun kannattaa hankkia. Ja miksi. Meillä myyjät ovat myös asentajia ja olemme laittaneet autoihin paikoilleen lähes jokaisen verkkokauppamme kolmesta tuhannesta tuotteesta.
 • Saat apua myös ostoksen tehtyäsi. Me autamme asennukseen liittyvissä kysymyksissä asiakkaitamme myös kaupanteon jälkeen. Päivittäin whatsappilla, sähköpostilla, mesellä ja puhelimessa.
 • Maksa millä haluat. Turvallisesti ja ilman lisiä. Meillä on käytössä todella laaja valikoima maksutapoja eikä yhdenkään käyttämisestä peritä minkäänlaista maksutapalisää. Verkkokaupassamme on vahva SSL-salaus ollut jo vuosikausia ja maksuvälittäjinämme ovat markkinoiden suurimmat toimijat Klarna ja Paytrail.

 • Meiltä et osta huonoa. Tuotevalikoimamme on todella laaja ja olemme aktiivisesti seuloneet huonot tuotteet pois. Jos joku tuote ei ole hintansa arvoinen tai on muuten surkea, sellaista emme kenellekään tyrkytä.
 • Kaikilla tuotteilla on VÄHINTÄÄN 12kk takuu ja takuuhuolto SUOMESSA. Jokaisen myymämme tuotteen takuuhuollon yhteystiedot ja toimintaohjeet löydät sivuiltamme. Ja meiltä voit aina kysyä lisää tietoa tai neuvoja jos tarvetta on.
 • Kotelosuunnittelu kaupan päälle. Kun ostat subbarin, saat siihen JUURI SINULLE räätälöidyt kotelopiirustukset kaupan päälle jos haluat. Toki se räätälöinti vaatii että myös kerrot meille suunnittelulomakkeella mitä haluat. Mutta ei ole pakko, voimme tehdä myös yleishyvän kotelon piirustukset jos et jaksa lomaketta täyttää.
 • Teemme jatkuvasti töitä jotta olisimme parempia. Julkaisemme FA Juttuja asennuksista, videoita tuotteista ja asennuksista, teemme 360-kuvia tuotteista, teemme kaiutinsarjoja autoihin joihin sellaisia ei löydy mistään jne jne.
 • Lue mitä muut sanovat meistä. Asiakkaamme ovat jättäneet facebook sivuillemme pari sataa arvostelua. Vilkaise niitä TÄÄLLÄ.
 • Se kaikkein tärkein lupaus. Vaikka kuinka ja yritetään parhaamme niin ollaan vain ihmisiä. Ihmiset tekevät joskus virheitä ja joskus niitä mokia väkisin tulee. Tällaisessa tilanteessa me emme laita päätä pensaaseen vaan otamme asiakkaaseen mahdollisimman pian itse yhteyttä jos virheen huomaamme. Ja vastaamme yhteydenottoihin virheistä jos sen huomaa asiakas itse.

kaikki parhaat autohifimerkit