Vahvistimet

vahvistin autoonVahvistimet autoon löytyvät täältä. Valikoimassa on monovahvistimet, 2-kanavaiset vahvistimet, 4-kanavaiset vahvistimet, 5-kanavaiset vahvistimet ja 6-kanavaiset vahvistimet autokäyttöön. Sekä omat mallit 24V autoihin kuten kuorma-autoihin ja rekkoihin. Omana osionaan ovat DSP-laitteet ja DSP-vahvistimet. DSP-vahvistimissa on autokohtaisesti asennettavia Plug & Play-vahvistimia jotka sopivat satoihin eri autoihin kaapelisarjojen avulla.

Tarkenna hakuasi vasemmalta ( mobiilisivuilla alhaalta )  tai valitse tarkempi tuoteryhmä.

Autamme mielellämme mikäli oikean vahvistimen valinta on hankalaa.

Vahvistimet – Avain parempaan äänenlaatuun

Oikean vahvistimen valinta on avainasemassa, kun halutaan paras mahdollinen äänenlaatu ja sopiva teho. Fanaticaudio.comin valikoimasta löytyy oikea vahvistin jokaiseen tarpeeseen. Tarjoamme kattavan valikoiman markkinoiden johtavilta valmistajilta kuten Al-Sonic, Ground Zero, Helix ja Match. Laadukkaiden vahvistimien valikoimastamme löydät varmasti juuri sinulle sopivan. Hankkimalla vahvistimesi meiltä, varmistat että saat markkinoiden parhaan tuotetuen myös ostoksen jälkeen.

Valitse oikea monovahvistin autoosi

Monovahvistin on nimensä mukaisesti yksikanavainen vahvistin ja monovahvistimista löydät kaikkein tehokkaimmat vahvistimet. Monopääte on oikea valinta ohjaamaan yhtä tai useampaa subwooferia tai muita järeämpiä kaiuttimia. Valitessasi monovahvistinta, kiinnitä huomiota sen todelliseen tehoon ( RMS ), äläkä tuijota hatusta heitettyjä “peak power, music power” tai muita ilmoituksia joilla ei ole mitään tekemistä vahvistimen todellisen tehon kanssa. On myös tärkeää, että monovahvistin on yhteensopiva laitteistosi kaiuttimien kanssa. Esimerkiksi Soundigital 3000.1 EVO5 1ohm on suosituin monovahvistin kautta aikojen hyvän hinta/tehosuhteensa ansiosta. AI-Sonic S2-A1000.1 on erinomaisen äänenlaatunsa ansiosta hyvä valinta äänenlaatua arvostavalle. GAS MAD A1-500.1D on edullista monovahvistinta hakevalle erinomainen valinta. 

2-kanavainen vahvistin – Helppo asennus – suuri parannus

Erillissarjan tai koaksiaalien soittamiseen 2-kanavainen vahvistin on ihanteellinen valinta. Vahvistimella saat enemmän tehoa ja paremman äänenlaadun kuin soittimen sisäisellä vahvistimella. Puhtaampi ääni, reilummin ääntä ja hyvä stereokuva tekevät musiikin kuuntelusta nautinnollisempaa. 2-kanavainen vahvistin on hyvä valinta kun halutaan parempi ääni kaiuttimista helposti. Esimerkiksi SounDigital 4002 Evo 5 joka on pienen kokonsa ja hinta/tehosuhteensa ansiosta myydyin 2-kanavainen vahvistin koskaan. AI-Sonic S2-A150.2 tarjoaa hifistyneemmän äänen. Ground Zero GZHA Mini TWO, on kooltaan kompakti, tehoiltaan ja laadultaan suuri.

4-kanavainen vahvistin – Parempi ääni useampaan kanavaan

4-kanavainen on autohifiharrastajien eniten ostettu vahvistin varsinkin pääkaiuttimien äänen parantamiseen. Se mahdollistaa sekä etu- että takakaiuttimien soittamisen tai aktiivisen etupään rakentamisen. Molemmilla saat selvän parannuksen äänentoistoon ja musiikin kuuntelu on entistäkin mukavampaa. Maailman pienin 4-kanavainen vahvistin Soundigital 400.4 EVO6, on todella suosittu vaihtoehto. Rainbow DREAM 4AB on hifistynyt ja silti edullinen vahvistin. AI-Sonic S2-A100.4 tarjoaa reilusti tehoa ja huikean äänenlaadun. Hyvän 4-kanavaisen vahvistimen avulla voit nauttia rikkaasta ja täyteläisestä äänimaisemasta, olipa kyseessä sitten musiikin tai podcastien kuuntelu matkan aikana.

DSP-vahvistin – Äänen muokkausta Plug & Play helppoudella

DSP-vahvistin yhdistää vahvistimen voimavarat ja digitaalisen signaaliprosessoinnin hienosäädön mahdollisuudet yhteen laitteeseen. Tämä mahdollistaa äänen muokkaamisen ja optimoinnin erittäin tarkasti käyttäjän tarpeiden ja auton akustiikan mukaan. Sekä auton OEM-soittimen puutteellisen äänenlaadun parantamisen. Lähes kaikkiin autoihin on saatavilla Plug & Play asennussarjoja joiden avulla asennuskin on helppo ja nopea. Esimerkiksi Match UP 8DSP joka pystyy tuottamaan huikean äänenlaadun jopa kahdeksaan kanavaan. Phoenix Gold ZDA4.6 tuo samoja ominaisuuksia edullisemmassa hintaluokassa.  Match PP62DSP on vuosien ajan ollut kestosuosikki laadun ystäville. DSP-vahvistimet tarjoavat käyttäjille monipuoliset työkalut äänen säätämiseen, kuten taajuuskorjaimet, jakosuotimet ja aikaviiveet. DSP-vahvistimen avulla voit saavuttaa uskomattoman äänenlaadun, joka on räätälöity juuri sinun mieltymyksiesi mukaan.

Miksi 24V vahvistin on paras valinta raskaaseen kalustoon?

24V vahvistin on optimaalinen valinta raskaan kaluston ajoneuvoihin, joissa käytetään 24 voltin sähköjärjestelmiä. Et tarvitse kallista ja tehoa syövää jännitteenalentajaa vaan voit käyttää hyödyksi suuremman jännitteen suoraan vahvistimelle. Mallit kuten GAS TFP 500.1 24V ja Ground Zero GZHA mini ONE-K 24V ovat erinomaisia vahvistimia subwooferille. Match UP 10DSP 24V Edition on 10-kanavainen High End-luokan DSP-vahvistin 24V käyttöön. Kaikki 24V vahvistimet tarjoavat vankkaa suorituskykyä kompaktista koostaan huolimatta.

Vahvistin subbarille – Syvemmän basson salaisuus

Vahvistin subbarille on on tarpeen kun lisäät järjestelmään subwooferin. Subwoofer on suunniteltu alataajuuksien toiston vahvistamiseen, tasolla johon pääkaiuttimet eivät pysty. Kun valitset sopivan vahvistimen subbarillesi, pääset hyödyntämään subbarin koko potentiaalin. Saat järjestelmääsi selkeämpää, syvempää ja täsmällisempää bassotoistoa, joka elävöittää musiikin kuuntelua. Matalilla äänillä tarvitaan kaiuttimelta enemmän liikerataa ja siksi tavalliset kaiuttimet eivät pysty matalaa bassoa kunnolla toistamaan. Subwoofer ja vahvistin eivät ainoastaan paranna basson laatua, vaan myös suojaavat pääkaiuttimia ylikuormitukselta. Kun matalimmat äänet ohjataan vain subwooferille, pääkaiuttimetkin toistavat muut äänialueet paremmin.