USB-laturien asennus linja-autoon tai pikkubussiin

usb-laturi autoon 12 ja 24 v

USB-laturit matkustajille linja-autoon

Useat liikennöitsijät ovat hankkineet meiltä kiinteitä USB-latureita asennettavaksi linja-autoihin matkustajiaan varten. Ja kyselyjä tulee jatkuvasti lisää. Tässä jutussa esittelemme helpon ja edullisen tavan lisätä kaksi latauspistoketta vaikka jokaisen penkin yläpuolelle linja-autossa.

usb-laturi autoon 12 ja 24 v

Kuvassa on FOUR Connect 4-600153 USB-laturin pakkaussisältö purettuna. Tuote on erittäin helppo asennettava vaikka lukuvalopaneeliin, lukuvalon tilalle tai viereen tai mihin vaan saadaan tehtyä tai missä on valmiiksi 27-30 mm aukko. Laitteen asennussyvyys on vain 29 mm joten se syvyyden puolesta mahtuu hyvin moneen paikkaan.

Kytkentää varten laturin pohjasta lähtee kaksi 15 cm pitkä kaapelia joissa on valmiiksi uroslattaliitin paikoillaan. Punainen kytketään + jännitteeseen ja musta maadoitukseen. Käyttöjännitteen saa helposti vaikka linja-auton lukuvalopaneelin kaapeleista. Laite toimii suoraan 12 V että 24 V sähköjärjestelmissä.

USB-laturi antaa molempiin portteihin 2.1 A latausvirtaa 5 V jännitteellä, tällä käytännössä saa ladattua mitä tahansa mobiililaitteita mainiosti. Ja koska yhdessä laturissa on kaksi porttia, riittää yksi laturi kahta istuinpaikkaa kohden.

Pakkauksessa oleva kuminen suojakansi voidaan hyvin jättää pois linja-autokäytössä kun laturien aukot ovat alaspäin kuivassa tilassa. Kumista suojatulppaa käyttäen laturi saadaan suojattua roskilta ja roiskevedeltä muissa kohteissa, mutta tässä tilanteessa se ei ole tarpeellinen.

FOUR Connect 4-600158 asennuslevy

Jos autossa on isompi aukko kuin 30 mm, tai halutaan asentaa laturi pintapuolelta ruuvamalla, voidaan käyttää lisävarusteena hankittavaa FOUR Connect 4-600158 asennuslevyä. Laturi kiinnitetään omalla kiinnitysrenkaallaan etulevyyn ja etulevy ruuvataan pintaan kiinni mukana tulevilla ruuveilla. Luonnollisesti myös tässä tapauksessa voidaan linja-auton tai pikkubussin kattoon asennettaessa jättää pois kuminen suojakansi.

FOUR Connect 4-600159

Jos laturia ei voida upottaa, on saatavilla myös lisävaruste FOUR Connect 4-600159 pinta-asennusteline jonka voi asentaa pinnan alle, päälle, pystyyn seinää tai ihan miten päin tahansa vaan halutaan. Pinta-asennusteline voidaan kiinnittää pintaan kahdella mukana tulevalla ruuvilla.

Tällä ratkaisulla saadaan toteutettua EDULLISESTI JA HELPOSTI kaikkien matkustajien mobiililaitteiden lataustarpeet. Jokaisella laturilla hoidetaan kahden matkustajan laturintarve ja hinnat ovat näin edulliset sisältäen arvonlisäveron:

  • USB Laturi 4-600153 kappaleittain hankittuna 12,90 €
  • Asennuslevy 4-600158 kappaleittain hankittuna 1,90 €
  • Pinta-asennuspaneeli 4-600159 kappaleittain hankittuna 2,90 €

Jos olet kiinnostunut hankkimaan suuremman määrän latureita, ota yhteyttä ja kysy tarjousta isommasta erästä. Saamme toimitettua suuretkin erät 1-3 päivän kuluessa.