Alpine Bluetooth tai Firmware päivitys

alpinen päivitysten lataus

Todella monessa Alpine-soittimessa on mahdollisuus päivittää sekä Firmware ( eli laitteen käyttöjärjestelmä ) että Bluetooth Firmware ( Bluetooth ohjelmisto ).

Järjestelmän päivitystiedosto PITÄÄ LADATA SUOMEN sivuilta. Jos lataat esimerkiksi USA:N markkinoille tarkoitetun tiedoston, se saattaa tehdä soittimestasi tiiliskiven jonka voi viedä suoraan elektroniikaromun kierrätykseen. Joten muista, lataa ohjelmistoja VAIN sivustolta:

alpinen päivitysten lataus

Ensimmäisenä avaa päävalikosta Tuki-välilehti

valitse minkä päivityksen haluat

Seuraavaksi valitse haluatko päivittää Firmwaren ( ohjelmistopäivitys ) vai Bluetooth Firmwaren

Bluetooth-päivitys

bluetooth päivitykset

Bluetooth-päivitykset ovat listana soitinmalleittain, valitse listasta soitinmallisi. OLE TARKKA, valitse VAIN TISMALLEEN OIKEA malli.

Bluetooth ohje ja tiedosto

Seuraavaksi näet sivun jolla on ohje siitä miten päivitys tehdään ja alareunasta voit ladata päivitystiedoston USB-tikulle.

Firmware päivitys

valitse soitinmalli

Valitse soitinmalli jonka Firmwaren haluat päivittää.

lataa päivitysohje

Seuraavaksi lataa päivitysohje jotta osaat tehdä päivityksen oikein! TÄRKEÄÄ.

valitse tarkka laitemalli

Seuraavaksi lataa päivitystiedosto(t). OLE TARKKA taas että valitset JUURI OIKEAN MALLIN, joissain soittimissa on useita alamalleja saman peruslaitteen ympärille tehtynä.

Noudata ohjeita tarkasti

Väärällä hetkellä autosta virtojen sammuttaminen tai muu päivityksen virheellinen suorittaminen saattaa tehdä soittimesta tiiliskiven. Vastuu päivityksen tekemisestä on aina sillä henkilöllä itsellään joka päivityksen tekee. Eikä Alpinella, Alpinen maahantuojalla eikä fanaticaudio.comilla.

Jos epäröit päivityksen onnistumista, kannattaa käyttää soitinta Alpine-jälleenmyyjällä päivitettävänä.