KOTIJAKELU lisätty toimitustapoihin

fanaticaudio.comista nyt myös kotijakelu

fanaticaudio.comista nyt myös kotijakelu

Autohifi kotiinkuljetus järjestyy helposti, laitat vain rastin ruutuun ostoskorissa tai kassalla.

Verkkokauppamme toimitustapoihin on nyt lisätty KOTIJAKELU. Eli toimitustapa jossa paketti tuodaan suoraan sinulle kotiin. Lähetys tuodaan SOVITTUNA AJANKOHTANA, eli Matkahuolto ottaa sinuun yhteyttä ja sopii toimitusajan.

Vähintään 199 € tilauksille KOTIJAKELU ON ILMAINEN! Tilauksille, joiden arvo on 99-199 €, kotijakelu maksaa 5 €. Alle 99 € lähetysten toimituskulu Kotijakeluna on 9,99 €

Oikeasti. Vaikka tilaisit 100 kiloa vaimennusmattoa tai ihan mitä tahansa. Jos tilauksen arvo on vähintään 199 €, se tuodaan kotiisi rahtivapaasti.

Koronatilanteen ajan Kotijakelun toimintaperiaate poikkeaa normaalista seuraavasti:

  • Vastaanottajalle pakettia toimitettaessa kuljettaja jättää paketin ovelle ja odottaa hieman kauempana, kunnes vastaanottaja avaa oven.

  • Kuljettaja ei käsittele vastaanottajan henkilöllisyystodistusta tai puhelinta. Esimerkiksi lähetystunnusta tai vastaanottajan henkilöllisyyttä tarkistettaessa asiakas pitää henkilöllisyystodistusta tai puhelinta omassa kädessään.

  • Vastaanottajalta ei pyydetä allekirjoitusta, vaan kuljettaja merkitsee paketin vastaanotetuksi järjestelmään.

Matkahuolto on varautunut tilanteeseen lisääntyneen rahtiliikenteen suhteen ja KAIKKI LÄHETYKSET KULKEVAT NORMAALISTI. Lue täältä Matkahuollon viimeisin päivitys.

Huomioitavaa Klarna-maksutapaa käytettäessä. Koska Klarnalla ei ole käytössä vahvaa tunnistautumista, Klarnalla maksavat asiakkaat voivat tilata kotiinkuljetuksen vain siihen osoitteeseen jonka Klarna hyväksyy tilauksen maksuosoitteeksi. Tällä ehkäistään mahdollisia petoksia. Muilla maksutavoilla maksettaessa voit laittaa osoitteeksi haluamasi osoitteen jos olet vaikka mökillä tai mummolassa tai missä tahansa muualla kuin kotiosoitteessasi. Muista tällöin käyttää tilausta tehdessäsi sitä osoitetta johon haluat paketin tulevan.