GM Bose, OnStar ja OEM takanäyttö ja soittimen vaihto

Alpine INE-W611D Chevrolet

Chevrolet, Hummer ja Cadillac tila-autoissa, maastureissa ja lava-autoissa on usein alkuperäisessä audiojärjestelmässä BOSE-vahvistin ja OnStar-järjestelmä. Useissa on myös auton alkuperäinen takanäyttö takamatkustajille.

Soittimet ovat kuitenkin tämän päivän mittapuulla usein jo vanhentuneita ominaisuuksiltaan, joten uuden soittimen asennus ja auton omien varusteiden säilyttäminen sen jatkeena ovat hieno vaihtoehto.

Esimerkkiauto Chevrolet Silverado 2500 vm. 2008

Autossa on alkuperäinen takanäyttö ja takamatkustajilla paneeli josta alkuperäistä soitinta voi käyttää. BOSE-audiojärjestelmä vahvistimella ja subwooferilla sekä OnStar-järjestelmä. Tähän autoon valittiin soittimeksi Alpine INE-W611D jossa on käytännössä kaikki mahdolliset kuvan ja äänenlähteet käytössä ja Apple Car Play sekä Android Auto.

Soittimen fyysinen istuvuus saatiin helposti sopivaksi Soittimen asennussarja BKGMK318:lla. Se soveltuu kaikkien 2DIN-kokoisten soittimien asennukseen tähän autoon ja todella moneen muuhun GM-konsernin autoon.

Alpine INE-W611D ChevroletSoittimessa on lisäksi vielä HDMI-liitäntä johon voi liittää vaikka Chromecastin. Chromecastin avulla saa käytännössä minkä tahansa kännykällä toimivan striimauspalvelunkin näkymään soittimen näytöltä.

Alpine HDMi ja Chromecast

Auton rattikaukosäätimet saatiin toimimaan Rattiadapteri RP5-GM31 sovitteella. Saman sovitteen avulla saadaan toimimaan myös OnStar ja BOSE-audiojärjestelmä. Ja myöskin soittimen ja takamatkustajien käyttöpaneelin yhteensopivuus säilyy.

Alpine asennettu Silverado 2500

Takanäytölle saadaan kuva soittimelta käyttäen Takanäyttöadapteri GMRVD-tuotetta.

takanäyötölle kuva soittimelta

Käytännössä kaikki auton alkuperäiset toiminnot saatiin soittimen vaihdon yhteydessä säilytettyä ja ne toimivat kuten ennenkin. Ja alkuperäisen soittimen paikalla on nykyaikainen multimediakeskus kaikilla mahdollisilla ohjelmalähteillä varustettuna.

Etsimme mielellämme sopivat adapterit myös Sinun USA-autoosi jos niitä ei vielä verkkokaupassamme ole. Ota yhteyttä ja kysy!