DSP eli signaaliprosessori autoon

helix dsp pro mk3

DSP eli digitaalinen signaaliprosessori on auton audiolaitteiston kruununjalokivi. Aikaviivekorjaukset, aktiiviset säädettävät jakosuotimet, monipuoliset taajuuskorjaimet ja monet muut ominaisuudet tekevät siitä laitteen, jolla voi säätää minkä tahansa auton audiojärjestelmän paremmaksi.

Tällä sivulla olevat DSP:t tarvitsevat peräänsä vahvistimen ja/tai vahvistimia. Jos etsit DSP-vahvistinta, jossa on samassa kuoressa sekä DSP, että monikanavainen vahvistin, katso TÄÄLTÄ.

Suomen suosituin DSP-laitteiden valmistaja on Helix. Kun hankit Helix DSP-laitteesi fanaticaudio.comista, hankit sen Suomen suurimmalta Helix laitteiden myyjältä. Saat nopean ja varman toimituksen, parhaat laitteet ja parasta tuotetukea asennuksen ja säätämisen suhteen kun hankit laitteesi meiltä.

Helix DSP.3S on suosituimman DSP:n uusin malli. Huikeat säätöominaisuudet ja toimivat käyttöliittymä. Kahdeksan ulostulokanavaa jotka ovat täysin vapaasti säädettävissä. Laaja valikoima lisämoduleita ja ohjaimia.

Edullisemmassa hintaluokassa DD Audio DSI-3 tarjoaa 12 kanavaa ulos ja sisäänrakennetun Bluetooth audiostriimauksen suoraan prosessoriin.

Ground Zero GZDSP 4-8XII on markkinoiden edullisimpia kunnollisia DSP-vahvistimia, silti siinäkin on 8 ulostulokanavaa.

Jos haluat virittää autosi äänentoiston viimeisen päälle huippukuntoon, hankin meiltä nykyaikainen DSP, jolla säätäminen sujuu ja saat musiikin soimaan.