Plug & Play DSP-vahvistin autoon

plug&play dsp-vahvistin autoon

Plug&Play asennus DSP-vahvistimelle on tätä päivää. Valikoimissamme on iso määrä toinen toistaan laadukkaampia DSP-vahvistimia ja Plug&Play asennussarjoja satoihin eri automalleihin.

Useimmiten DSP-vahvistin asennetaan joko auton alkuperäisen soittimen perään suoraan sopivilla Plug&Play johtosarjoilla. Lisääntyvässä määrin DSP-vahvistimia asennetaan myös auton alkuperäisen vahvistimen perään. Näin tehdään siksi, että auton alkuperäinen järjestelmä ei uusimmissa autoissa toimi lainkaan, jos OEM-vahvistimen ottaa pois. Tällainen asennustapa vaatii paljon sisäntulokanavia ja erittäin monipuolista signaalinkäsittelyä, että saadaan kaikille kaiutinelementeille ulos halutut taajuusalueet.

Kestosuosikki DSP-vahvistimien kategoriassa on hyvällä äänenlaadulla ja monipuolisilla ominaisuuksilla varustettu Match PP62DSP, joka soveltuu hienosti auton OEM-soittimen perään asennettavaksi. OEM-vahvistimen perään asennettavaksi sopii paremmin Match UP 10DSP, jossa on 8 sisääntulokanavaa ( jopa 10 lisäkortilla ). Up 10DSP:stä on myös 24 V versio UP 10DSP 24V rekkakäyttöön!

Alpine Status-malliston Alpine HDP-D90 tarjoaa 12 sisääntulokanavaa, 14-kanavaisen DSP:n ja ainutlaatuisen Alpinen teknologian. Phoenix Gold tarjoaa Plug&Play vahvistimia muun muassa Volvoihin, kuten Phoenix Gold ZDAPV1.

Hankkimalla Plug&Play asennettavan DSP-vahvistimen autoosi meiltä, saat nopean ja varman toimituksen lisäksi tuotetuen asennuksen ja säätämisen avuksi jos sitä tarvitset.