Verkkokauppamme toimii hyvin ja tavara kulkee

Tilannetiedotetta asiakkaillemme siitä miten verkkokaupan toimituksen toimivat ja ovatko liike ja asentamo auki. Tässä on 13.6.2020 päivitetty tilanne:

  • Verkkokaupassa tavara kulkee normaalisti ja saamme päivittäiset täydennyksemme tavarantoimittajilta normaalisti. Muutamien lähetyksien kuljetuksissa on sattunut satunnaisia viiveitä, onneksi hyvin harvoissa. Tämä johtuu siitä että niin Matkahuolto kuin Postikin ovat aika täystyöllistettyjä ja noutopisteet ruuhkautuvat ajoittain hetkeksi.
  • Liikkeemme ovi on auki arkisin klo 10.00 -17.00, aivan normaaliin tapaan.
  • Toistaiseksi niin maahantuojien kuin meidänkin varastotilanteemme on ollut hyvä, vaikka tavaraa liikkuu paljon. Vain muutamia tuotteita on pidempiaikaisesti loppunut kesken. Nämä tuotteet ovat meillä saldoltaan nollilla eli niitä ei voi tilata. Ja tuotesivulla on mainittu arvio seuraavan erän saapumisesta.

 

Asentamomme ei tee asennuksia 22.6.-19.7. aikavälillä, koska tällöin kiertävät kesälomat henkilökunnallamme. Tällä varmistamme että saamme hoidettua verkkokaupan ja myymälän asiakaspalvelun ja toimitukset normaalisti lomien ajan. Asentamomme palvelee jälleen 20.7. eteenpäin.

Tavoitat meidät parhaiten WhatsAppilla ja sähköpostilla, välillä asentamon ja liikkeen puolella on sen verran kevätruuhkaa että ihan joka hetki emme ehdi vastaamaan puhelimeen. Toki soittaakin saa, soittelemme sitten takaisin kuun ruuhka hellittää, jos puhelu jää vastaamatta klo 10 ja 17 välillä. Iltaisin ja viikonloppuisin vastaamme Messengerin kautta sikäli kuin vaan muulta elämältä ehdimme.