Verkkokauppamme toimii hyvin ja tavara kulkee

Tilannetiedotetta asiakkaillemme siitä miten verkkokaupan toimituksen toimivat ja ovatko liike ja asentamo auki. Tässä on 23.5.2020 päivitetty tilanne:

  • Verkkokaupassa tavara kulkee normaalisti ja saamme päivittäiset täydennyksemme tavarantoimittajilta normaalisti. Muutamien lähetyksien kuljetuksissa on sattunut satunnaisia yhden päivän viiveitä, onneksi hyvin harvoissa. Tämä johtuu siitä että niin Matkahuolto kuin Postikin ovat aika täystyöllistettyjä ja noutopisteet ruuhkautuvat ajoittain hetkeksi.
  • Liikkeemme ovi on auki arkisin klo 10.00 -17.00, mutta pienin muutoksin normaaliin. Minimoidaan ylimääräinen liikenne tiloissa ja pidetään tuotteiden käsittely vain myyjille mahdollisena. Muutokset näet kuvasta.
  • Järjestelmäpäivitysten ( 29.4. tehtyjen ) ansiosta sivustomme nopeus saatiin entistäkin paremmaksi vaikka kävijämäärät ovat lähes kaksinkertaistuneet!
  • Toistaiseksi niin maahantuojien kuin meidänkin varastotilanteemme on ollut hyvä, vaikka tavaraa liikkuu paljon. Vain muutamia tuotteita on pidempiaikaisesti loppunut kesken. Nämä tuotteet ovat luonnollisesti meillä saldoltaan nollilla eli niitä ei voi tilata. Ja tuotesivulla on mainittu arvio seuraavan erän saapumisesta.

Asentamossamme on autoja tällä hetkellä päivittäin työn alla, noin viikon varoitusajalla saa aikoja. Tavoitat meidät parhaiten WhatsAppilla ja sähköpostilla, välillä asentamon ja liikkeen puolella on sen verran kevätruuhkaa että ihan joka hetki emme ehdi vastaamaan puhelimeen. Toki soittaakin saa, soittelemme sitten takaisin kuun ruuhka hellittää, jos puhelu jää vastaamatta klo 10 ja 17 välillä.