G-malliston sielunelämää

Helix G Five 5-kanavainen vahvistin sivulta

aidot Helix autohifit tunnistat tästä logosta

Helixillä on otettu tosissaan vahvistinten uusiksi suunnittelu. Uuden G-malliston vahvistimissa on hengästyttävä määrä hienoja ominaisuuksia!

  • Start & Stop yhteensopivuus
  • kaiutintasoinen tulo joka toimii myös uusissa autoissa ilman vikavaloja
  • input-mode valinnat monikanavaisissa
  • 1 ohm stabiili 2-kanavainen
  • suotimet joilla jakaa vaikka aktiivisetin
  • todellakin paikkansa pitävät tehot jotka on ilmoitettu 0,5% säröllä ja 12 voltin jänniteellä eikä 1% ja 14,4 niin kuin yleensä
  • KAIKISSA malleissa tasonsäädin ja kaapeli mukana
  • ja vaikka mitä muuta kivaa. Laitetaan tuohon alle muutamia esimerkkejä mitä nämä ominaisuudet tarkoittavat.

G Five

Esimerkkinä Helix G Five jolla saa vaikka aktiivisen etupään ja subbarin ajettua ottamalla signaalin sisään vain kahdesta kaiuttimesta auton orkkissoittimen perästä. Valikoimastamme löytyvilla kaapeleilla tämän homman hoitaa esimerksi uudempiin bemareihin ihan Plug & Play tyyliin. Tai quadlockilla varustettuihin autoihin etu- ja takapään soittamiseen saa kytkennät yhtä helposti samanlaisilla kaapeleilla, ei muuta kuin subbari perään lisäksi. Tuotteen sivulta löytyy tästä lisää ja linkit kaapeleihin.

G Two

Toisena esimerkkinä Helix G Two jolla soittaa 2x 300 W RMS teholla 1 ohmin kuormaan vaikka järeämpääkin midbassosettiä varsin kohtuulliseen hintaan. Ja vaikka missä autossa samojen kaiutintasoisten tulojen ansiosta. 1x 600 Watin jatkuva teho 2 ohmin kuormaan soittaa jo monenlaista subbariakin ja erinomaisella äänenlaadulla.

G One

Helix G One on järeä monovahvistin jonka tehot pitävät kutinsa. Ja jonka voi kytkeä MIHIN TAHANSA autoon ilman pelkoa vikavaloista, pätkimisestä ja paukkumisesta Start & Stopin kanssa. Erinomainen valinta myös G Fourin linjatasoisen lähdön perään järeämmäksi subivahvariksi.

G Four

Viimeisenä 4-kanavainen Helix G Four, jonka saa Fiven tapaan valikoimassamme olevilla Plug&Play-kaapeleilla niin bemareihin kuin muihinkin uudempiin autoihin kytkettyä soittamaan etupäätä tai pääkaiuttimia. Tai pääkaiuttimia ja subbaria, tässäkin on mukana tasonsäädin toiselle kanavaparille kuten kaikissa muissakin G-malliston vahvistimissa. Esimerkkinä jälleen bemarit. Monelle riittää se basson määrä mitä saadaan kun vaihdetaan penkkien alla olevat bassot parempiin. Plug & Play johtosarjalla G Four konttiin, tasonsäädin keulille ja näin saadaan etupää jossa riittää tehoa ja laatua. Ja jossa on penkinalusbassoille toimiva tasonsäätö.

 

Kaikki Helixin G-sarjan vahvistimet ovat nyt KAMPANJAHINNOIN myynnissä.