Arvomme 100€, 150€ ja 200€ lahjakortit! Osallistu ihmeessä!

“Suomalainen on tyytyväinen kun se ei sano mitään”
Ehkä näin on, ehkä ei.

Haluaisimme kuulla SINUN ÄÄNESI. Kertomalla mielipiteesi osallistut arvontaan, jossa arvomme kolme lahjakorttia seuraavasti.

  1.  100 € lahjakortti arvotaan Facebook-sivuillemme arvostelun tehneiden asiakkaiden kesken.
  2. 150 € lahjakortti arvotaan Google-arvostelun tehneiden asiakkaiden kesken.
  3. 200 € lahjakortti arvotaan verkkokaupassamme tuotearvostelun tehneiden asiakkaiden kesken.

Voit tehdä arvostelun jokaiseen paikkaan jolloin osallistut jokaisen lahjakortin arvontaan. Tuotearvosteluja voit tehdä vaikka kaikista ostamistasi tuotteista!  Tässä linkit joista pääset arvosteluja tekemään:

  1. Facebookissa
  2. Google-sivullamme
  3. Verkkokaupassamme

Tuotearvosteluja julkaisemme VAIN asiakkaan nimellä, haluamme että arvostelut ovat oikeiden ihmisten tekemiä oikeita arvosteluja. Nimettömiä arvosteluja voi tehtailla kuka tahansa, joten mielestämme ne eivät ole minkään arvoisia.

Arvonta suoritetaan maanantaina 14.12. Voittaja-arvostelu saa Facebookissa ja Google-sivullamme peräänsä meiltä kommentin että tämä arvostelu on voittanut. Voittajalla on viiko aikaa ilmoittaa meille yhteystietonsa. Verkkokauppamme arvostelun voittajalle lähetämme sähköpostia. Lahjakortti toimitetaan alennuskoodina jolla saa verkkokaupassamme alennusta kortin arvon verran. Korttia ei voi muuttaa rahaksi ja se tulee käyttää kerralla kokonaan, ylijäävää osaa ei hyvitetä erikseen.

Voittajien nimet julkistetaan sivuillamme ja somessa, jotta kaikki näkevät että arvonta on oikeasti suoritettu.