Subwoofer auton penkin alle

subbari auton penkin alle

Parempaa bassotoistoa pienestä tilasta saat hankkimalla pienikokoisen aktiivisubbarin. Subwoofer on monessa autossa mahdollista sijoittaa penkin alle. Pienimmät versiot mahtuvat tänä päivänä jopa apukuljettajan jalkatilan perälle ihan normaalikokoisissakin autoissa.

Jos olet suunnitellut asentavasi subbarin auton penkin alle, tee helppo testi jolla selvität mahtuuko penkin alle oikeasti aktiivisubwoofer vai ei. Aseta penkki alimpaan mahdolliseen asentoonsa, laita käsi nyrkkiin ja kuljeta kättäsi penkin alla edestakaisin. Jos käsi mahtuu kulkemaan osumatta penkin rakenteisiin tai muihin laitteisiin, useammat litteät aktiivisubbarit mahtuvat penkin alle.

Jos testitulos ei lupaa hyvää, voit silti sijoittaa litteän aktiivisubwooferin autoosi. Sellainen vie vain hieman paperiarkkia isomman alan esimerkiksi tavaratilan välipohjan alla tai takapenkin selkänojaan kiinnitettynä. Ja syvyyttä vain 6-9 cm. Eli ei juuri mitään. Koska kaikissa malleissa on tiheä suojaritilä, voit huoletta kuljettaa edelleen tavaroita kontissa.