Apple CarPlay soitin autoon

Apple Car Play soitin autoon

Apple CarPlay autosoitin tuo iPhonesi autosi kojetaululle. Liikenneturvallisesti käytettäväksi niin Spotifyn, Wazen, Whatsappin, Mapsin ja vaikka mitä sovelluksia. Luonnollisesti puhut ja soitat puhelut koskematta puhelimeesi. Voit hallinnoida puhelinta joko suurelta kosketusnäytöltä tai Siri-ääniohjauksella. Whatsapp-viestit kuuntelet helposti ja sanelet niihin vastaukset yhtä helposti.

Alpine on Apple CarPlay-soittimissa edelläkävijä ja uranuurtaja. Jo iPod-ajoista lähtien Alpine autosoittimet ovat toimineet hienosti yhteen Applen mobiililaitteiden kanssa. Alpine iLX-F115D on 11″ näytöllä varustettu multimediakeskus jossa on langaton Apple CarPlay ja todella suuri näyttö. Silti soitin mahtuu perinteiseen 1DIN-kokoiseen asennusaukkoon.

Kenwood DMX5020BTS on edullinen 2DIN autosoitin jossa on hyvin toimiva Apple CarPlay. Lisäksi sisäänrakennettu DSP ja muita herkkuja.

Pioneer SPH-DA360DAB tuo langattoman CarPlayn käyttöösi kohtuullisessa hintaluokassa.

Kuuntele musiikkia, äänikirjoja, navigoi ja viestittele. Kaikki tämä turvallisesti kädet ratissa ja puhelin taskussa. Siirry iPhonesi käytössä ajon aikana turvalliseen ja helppoon aikakauteen. Langaton CarPlay on yhtä toimiva kuin langallinen CarPlay, sinä päätät kumman haluat. Vaiko molemmat?