Alpine Vahvistin autoon

alpine vahvistin autoonHaluatko autoosi aidon ///ALPINE vahvistimen? Olet löytänyt oikean paikan. Suomen suurin Alpine-tuotteiden jälleenmyyjä fanaticaudio.com tarjoaa sinulle Alpinen koko valikoiman luotettavasti ja nopeasti.

Alpinen vahvistimet ovat olleet maailmankuuluja äänenlaadustaan ja kestävyydestään jo 1980-luvulta alkaen. Tänäkin päivänä laatu niin äänessä kuin rakenteessa on tasolla johon vain Alpine pystyy.

Innovatiiviseen tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa Alpine PCE-C80-88 joka tunnetaan myös nimellä OPTIM8. 8-kanavainen DSP-vahvistin jonka säätöteknologia on alan huipulla. Automaattisäätö kestää vain 5 minuuttia! Alpinen legendaarisen Status-malliston Alpine HDP-D90 pistää riman vieläkin korkeammalle 12-kanavan voimin.

Alpine R-A75M on Type-R malliston monovahvistin joka on erinomainen vaihtoehto ohjaamaan saman malliston subwoofereita. Alpine S2-A36F on edullisemman luokan 4-kanavainen vahvistin jolla ohjaat hienosti laadukkaita pääkaiuttimia missä tahansa järjestelmässä.

alpsalpine

Alpine autohifilaitteiden takana on ALPSALPINE corporation, joka on tunnettu jo 1940-luvulta saakka laadukkaista elektroniikan komponenteistaan. Yhtiön liikevaihto vuonna 2023 oli 5.5 miljardia euroa. Yhtiön hallussa oli samana vuonna 7473 patenttia alaltaan. Työntekijöitä oli 29 926 henkeä 24 maassa.