Alpine autosoittimien varaosat

alpine soittimien varaosat

Alpine varaosat löydät fanaticaudio.comista. Valikoimassamme on peltisiä asennuskehyksiä, joilla saat soittimesi asennettua tukevasti paikoilleen autoosi. Soittimen peltikehys jää usein edelliseen autoon tai käytettyä soitinta hankkiessa sitä ei saa mukaan ollenkaan. Jos Alpine soittimestasi on hävinnyt metallinen soittimen asennuskehys, katso löytyykö tältä sivulta sopivaa. Jos et löydä, kysy meiltä onko sellaista saatavilla vielä.

Soittimen johtosarja jää yhtä usein edelliseen autoon, tai sitä on pilkottu niin paljon eri asennuksissa, että on hyvä hankkia uusi. ISO-johtosarjoja löytyy Alpine soittimiin sekä alkuperäisenä varaosana että edullisempana tarvikeosana. Näyttösoittimien johtosarjat ovat erilaisia, niitäkin on saatavilla hyvä valikoima. Kysy meiltä sopivaa johtosarjaa sinun Alpine-soittimeesi, ellet löydät täältä sopivaa.

Alpine soittimissa on aina myös muovinen koristekehys etulevyn ympärillä. Se voi hajota asennuksessa tai hävitä säilytyksessä. Valikoimassamme on useita erilaisia muovikehyksiä Alpine autosoittimiin. Saatavilla on tilauksesta lisää erilaisiin vanhempiin malleihin. Kysy meiltä jos tästä ei löydy sopivaa.

Alpine soittimissa käytetään monenlaisia Bluetooth-mikrofoneja jotka voivat joutua hukkaan samalla tavalla kuin muutkin soittimen lisätarvikkeet. Valikoimassamme on saatavilla kaikki Alpinen käyttämät handsfree mikrofonit.