Ai Group takuuhuolto-ohjeet

Tämä sivu ohjeineen koskee vain fanaticaudio-comista ostettuja tuotteita, jos tuotteet on ostettu jostain muualta, kysy ohjeita myyjältä.

Ai-Sonic, Ampire, Brax, DD Audio, FOUR, Ground Zero, Helix, Match, Rainbow, SounDigital ja SoundQubed maahantuoja Suomessa:

AI Group Oy
Palkkitie 10, 84100 YLIVIESKA
audioimport.fi
sähköposti: info@audioimport.fi
puhelinnumero: 0207 699 860

Toimintaohje huoltoon lähettämisessä muut tuotteet PAITSI vahvistimet:

Lähetä tuote AI Groupille käyttäen POSTIn palautuskoodia: 617709

 

Ai-Sonic, Ampire, Brax, DD Audio, FOUR, Ground Zero, Helix, Match, Rainbow ja SounDigital vahvistinten huolto Suomessa:

Vaasan Audiohuolto Oy
Grynntået 25, 65450 Sulva
puhelinnumero: 044 – 996 8232

Toimintaohje huoltoon lähettämisessä vahvistimet:

Lähetä tuote Vaasan Audiohuoltoon käyttäen POSTIn palautuskoodia: 624965

Lue nämä ennen kuin teet mitään muuta:

  1. Uudet tuotteet ovat äärimmäisen harvoin viallisia tehtaalta tullessaan. Suurimmassa osassa ongelmatilanteita syy löytyy kytkennöistä, yhteensopimattomista laitteista ja tai jostain muusta ongelmasta kuin viasta uudessa tuotteessa. Jos vika ei ole laitteessa jonka lähetät huoltoon, useimmiten sinulta veloitetaan sekä rahtikulut molempiin suuntiin, että huollon tarkistusmaksu. Siksi kannattaa erittäin huolellisesti tutkia tilanne, eikä heti ensimmäisenä lähettää laitetta huoltoon.
  2. Ota AINA ensin yhteyttä joko Fanatic Audioon tai tuotteen maahantuojaan ja kerro ongelmastasi ennen tuotteen lähettämistä huoltoon. Meidän tavoitteemme on auttaa sinua selvittämään mistä ongelma voi johtua. On sekä Sinun, meidän, että maahantuojan etu, että muut mahdolliset ongalmat saadaan suljettua pois ennen huoltoa.
  3. Takuuhuolto vaatii että sinulla on esittää ostotodistus tuotteesta. Eli käytännössä joko kuitti tai lähetyslista tms. josta käy ilmi tuotteen ostopäivämäärä ja ostopaikka. Jos kuittisi on hukassa ja tuote on meiltä hankittu, ota yhteyttä meihin. Verkkokauppamme tilaukset löytyvät tietokannastamme joten kuitti voidaan etsiä.
  4. Tuotteen mukaan tarvitaan vikaselostus. Ihan omin sanoin kerrottuna millä tavalla laite on viallinen. Rikki, ei toimi, tms ovat äärimmäisen huonoja selostuksia. Mitä tarkemmin huolto tietää vian, sitä nopeammin he voivat sen hoitaa kuntoon ja sinä saat ehjän laitteen.
  5. Älä lähetä laitteita Fanatic Audiolle huoltoa varten! Me emme huolla mitään laitteita, sen tekevät maahantuojien huollot.