BLACK WEEK

Lähes kaikki fanaticaudio.comin tuotteet ovat alennuksessa BLACK WEEKin aikana. BLACK WEEK alkaa 23.11.2020 klo 0.00

Alennushinnat näet suoraan tuotteissa.

Muutamia huomioita tämän viikon suhteen:

Kaikki bannerit ja mainoskuvakkeet eivät ole voimassa tämän viikon aikana. Jos normaalisti 99 € maksavassa tuotteessa on toimitus 0€ kuva ja tuotteen hinta on nyt paljon pienempi, sitä ei toimiteta ilmaiseksi ellet osta jotain muuta niin että se 99 € rahtivapaan toimituksen raja tulee täyteen. Kotiinkuljetus on ilmainen 199 € ostoksille ja siitä suuremmille. Joissain tuotteissa on bannereita siitä että kun ostat tämän tuotteen, saat alennusta jostain muusta. Esimerkkinä osta vahvistin, saat 10% alen sen asennustarvikkeista. Näitä bannereita ei poisteta tuotteista erikseen viikon ajaksi. Mutta nämä lisäalet eivät ole toiminnassa BLACK WEEKin aikana, tuotteet menevät jo muutenkin nyt niin paljon halvemmalla että emme siihen yksinkertaisesti pysty enää. Bannereiden poistaminen tuhansista tuotteista ja niiden palauttaminen on lähes mahdoton urakka yhden viikon takia, siksi niitä ei erikseen poisteta BLACK WEEKin ajaksi.

Teemme hartiavoimin töitä kaikkien tilausten toimittamiseksi jälleen kerran uudessa pakkaamossamme. Viime vuonna teimme viikon aikana kymmenesosan koko vuoden myynnistämme, joten kannattaa varautua siihen että luvattu normaali toimitusaika saattaa ylittyä päivällä tai parilla. Tämä aika kun ruuhkauttaa myös rahdinkuljettajien järjestelmät äärimmilleen.

Suosittelemme yhteydenottoa puhelimen sijaan whatsappilla, sähköpostilla ja messengerillä. Messenger-viesteihin pyrimme mahdollisuuksien ja jaksamisen mukaan vastaamaan myös iltaisin ja viikonloppuisin. WhatsApp ja sähköpostiviesteihin vastatataan liikkeen aukioloaikoina. Vastaamme toki puhelimeen jos suinkin ehdimme, mutta välttämättä emme aina ehdi tämän hulinaviikon aikana. Kaikki yhteystietomme löydät TÄÄLTÄ samalta sivulta.

Tuotteita ei voida BLACK WEEKin aikana varata ostettavaksi myöhemmin samaan hintaan. Hinnat ovat voimassa vain tämän ostostapahtuman ajan. Joten ainoa tapa saada alennushinta, on ostaa tuote BLACK WEEKin aikana.

Jos haluat hankkia jonkun tilapäisesti lopussa olevan tuotteen ja olet valmis sen toimitusta odottamaan siihen asti että sitä saadaan lisää, laita meille viestiä. Tämä onnistuu kyllä. Toimitusajasta voimme näiden tuotteiden kohdalla antaa vain alustavan maahantuojan arvion ja se saattaa heittää suuntaan tai toiseen.