Asiakkaiden tuotearvostelut

Julkaisemme enemmän kuin mielellään asiakkaidemme asiallisiaarvosteluja tuotteistamme verkkokaupassamme!

Asiallisuus tarkoittaa sitä, että kielenkäyttö on tekstissä asiallista ja arvostelu tehdään omalla nimellä. Julkaisemme yhtä lailla yhden tähden kuin viiden tähden arvostelut, arvion arvosana ei vaikuta arvion julkaisuun. Jos tuote on mielestäni huono, keskinkertainen tai hyvä, kerro miksi päädyit siihen tulokseen. Pelkkä tähtimäärä ei anna muille asiakkaille juuri mitään lisäarvoa tuotteen valintaa mietittäessä, kerro edes lyhyesti mistä tähdet kertovat.

On kaksi kriteeriä joista emme jousta:

  1. Asiallinen kielenkäyttö tekstissä
  2. Arvosteluja julkaistaan vain asiakkaan nimellä varustettuna. Ykä Y tai Kerpiili eivät ole nimiä joilla arvostelun voi verkkokauppaamme tehdä. Nimimerkkiarvosteluilla ei ole mitään painoarvoa, niitä voi tehtailla kuka vaan ja mihin vaan. Paitsi ei meidän verkkokauppaamme.

Jos nimeä ei ole arvostelussa, kysymme sitä sähköpostilla. Jos sähköpostiosoitetta ei ole olemassa tai sähköpostiimme ei vastata, arvostelu poistetaan. Sähköpostiosoitetta ei julkaista arvostelussa, se on vain lisätietojen varmentamista varten JA arvontoihin osallistumista varten.

Suoritamme säännöllisen epäsäännöllisesti kampanjoita joissa arvomme lahjakortteja tuotearvosteluiden kesken. Kaikki vanhatkin arvostelut ovat automaattisesti mukana näissä arvonnoissa.

HUOMIO! Joskus jonkun tuotteen asetuksissa saattaa olla bugi ja olemme unohtaneet laittaa tuotteeseen arvostelumahdollisuuden päälle. Jos näin on, ilmoita siitä meille niin korjaamme tilanteen ja pääset arvostelun tekemään.