Toimitusajat ja  tavat

Toimitusajat ja -tavat

Toimitusaika

Tuotteen sivulla luvattu toimitusaika koskee bussipaketteja ja ennen klo 14.00 tehtyjä tilauksia. Myöhemmin tehtyihin toimitusaika on 1-4 päivää.  Lähi-pakettien kohdalla saattaa toimitus olla yhden päivän hitaampi johtuen siitä, että paketti viedään matkahuollosta LÄHI-pisteeseen. Jos haluat mahdollisimman nopean toimituksen, valitse noutopisteeksi Matkahuolto tai MH Asiamies-piste.

Pakettien säilytysaika

Matkahuolto säilyttää paketteja maksutta saapumispäivän lisäksi 4 kokonaista arkipäivää. Ylimenevältä ajalta Matkahuolto perii varastointipalvelumaksua. LÄHI-paketteja säilytetään maksutta 14 päivää jonka jälkeen ne palautuvat automaattisesti lähettäjälle.  Jos et pääse noutamaan pakettiasi lähipäivinä, valitse LÄHI-paketti toimitustavaksi.

Klarna-maksutavoilla tilattuja paketteja emme voi toimittaa pakettiautomaatteihin, sillä Klarna vaatii paketin luovutuksen yhteydessä henkilöllisyyden todentamisen.

Siirretty toimitusaika

Jos olet lähdössä matkoille ja tiedät palaavasi vaikka kahden viikon kuluttua, voimme toimittaa pakettisi haluamanasi ajankohtana. Ilmoita tilausta tehdessäsi Viesti-kentässä milloin haluat että paketti toimitetaan, niin pidämme sitä varastossamme haluttuun päivään saakka. Tämä on täysin ilmainen lisäpalvelu.

Toimituksen hinta

KAIKKI TOIMITUSTAVAT ovat ILMAISIA yli 99 € tilauksille. Niin matkahuollon paketit, LÄHI-paketit ja siirretyt paketitkin. Alle 99€ tilausten toimituskulu on aina 5€ riippumatta tilauksen koosta tai painosta. Nouto liikkeestä on ILMAINEN toimitus kaikenkokoisille ja kaikenhintaisille tilauksille.

 Nouto liikkeestä

Nouto liikkeestä on aina ilmainen toimitusmuoto riippumatta tilauksen arvosta. HUOM! Jos tilaat Klarna-maksutavalla, paketin voi noutaa ainoastaan paketin tilannut henkilö ja hänellä tulee olla mukana ajokortti henkilöllisyyden todistamiseksi.