Pioneer

Pioneer

pioneer_logo

Pioneer kotisivu: Pioneer.fi

Pioneer maahantuoja Suomessa: Pioneer
Niittykatu 8, 02200 ESPOO
Pioneer.fi
sähköposti: katso täältä
puhelinnumero: 020 7749 783
 
Pioneer-tuotteiden huolto Suomessa: Simson ServiceNet
Karvaamokuja 1, 00380 HELSINKI
 
Asiakaspalautusnumero POSTIn kautta lähetettäville muille tuotteille takuuhuoltoon: 643645
 

HUOMIO!

  1. Uudet tuotteet ovat äärimmäisen harvoin viallisia tehtaalta tullessaan. Suurimmassa osassa ongelmatilanteita syy löytyy kytkennöistä, yhteensopimattomista laitteista ja tai jostain muusta ongelmasta kuin viasta uudessa tuotteessa. Jos vika ei ole laitteessa jonka lähetät huoltoon, useimmiten sinulta veloitetaan sekä rahtikulut molempiin suuntiin, että huollon tarkistusmaksu. Siksi kannattaa erittäin huolellisesti tutkia tilanne, eikä heti ensimmäisenä lähettää laitetta huoltoon.
  2. Ota AINA ensin yhteyttä joko Fanatic Audioon tai tuotteen maahantuojaan ja kerro ongelmastasi ennen tuotteen lähettämistä huoltoon. Meidän tavoitteemme on auttaa sinua selvittämään mistä ongelma voi johtua. On sekä Sinun, meidän, että maahantuojan etu, että muut mahdolliset ongalmat saadaan suljettua pois ennen huoltoa.
  3. Takuuhuolto vaatii että sinulla on esittää ostotodistus tuotteesta. Eli käytännössä joko kuitti tai lähetyslista tms. josta käy ilmi tuotteen ostopäivämäärä ja ostopaikka. Jos kuittisi on hukassa, ota meihin yhetyttä, etsimme sen sinulle.
  4. Tuotteen mukaan tarvitaan vikaselostus. Ihan omin sanoin kerrottuna millä tavalla laite on viallinen. Rikki, ei toimi, tms ovat äärimmäisen huonoja selostuksia. Mitä tarkemmin huolto tietää vian, sitä nopeammin he voivat sen hoitaa kuntoon ja sinä saat ehjän laitteen.
  5. Jos sinulla on ongelmia huollon kanssa tai yhteyden saamisessa huoltoon, ota yhteyttä meihin. Autamme sinua.
  6. Älä koskaan lähetä laitteita Fanatic Audiolle huoltoa varten! Me emme huolla mitään laitteita. Jos sinulla on ongelmia tuotteen huoltoon lähettämisen kanssa, ota yhteyttä. Autamme sinua.

fanatic_audio_powerdealer