Helix, Match & Brax

Helix, Match & Brax

helixmatchbrax

Helix, Match ja Brax maahantuoja Suomessa: Audioimport Oy
Palkkitie 10, 84100 YLIVIESKA
www.audioimport.fi
sähköposti: info@audioimport.fi
puhelinnumero: 0207 699 860
 
Helix, Match ja Brax-vahvistinten & prosessoreiden huolto Suomessa: Vaasan Audiohuolto Oy
Grynntået 25
65450 Sulva
puhelinnumero: 044 – 996 8232
 
Helix, Match ja Brax-muiden tuotteiden huolto Suomessa: Audioimport Oy
Palkkitie 10, 84100 YLIVIESKA
www.audioimport.fi
sähköposti: info@audioimport.fi
puhelinnumero: 0207 699 860
 
Asiakaspalautusnumero POSTIn kautta lähetettäville vahvistimille takuuhuoltoon: 624965
Asiakaspalautusnumero POSTIn kautta lähetettäville muille tuotteille takuuhuoltoon: 617709
 

Lue nämä ennen kuin teet mitään muuta:

  1. Uudet tuotteet ovat äärimmäisen harvoin viallisia tehtaalta tullessaan. Suurimmassa osassa ongelmatilanteita syy löytyy kytkennöistä, yhteensopimattomista laitteista ja tai jostain muusta ongelmasta kuin viasta uudessa tuotteessa. Jos vika ei ole laitteessa jonka lähetät huoltoon, useimmiten sinulta veloitetaan sekä rahtikulut molempiin suuntiin, että huollon tarkistusmaksu. Siksi kannattaa erittäin huolellisesti tutkia tilanne, eikä heti ensimmäisenä lähettää laitetta huoltoon.
  2. Ota AINA ensin yhteyttä joko Fanatic Audioon tai tuotteen maahantuojaan ja kerro ongelmastasi ennen tuotteen lähettämistä huoltoon. Meidän tavoitteemme on auttaa sinua selvittämään mistä ongelma voi johtua. On sekä Sinun, meidän, että maahantuojan etu, että muut mahdolliset ongalmat saadaan suljettua pois ennen huoltoa.
  3. Takuuhuolto vaatii että sinulla on esittää ostotodistus tuotteesta. Eli käytännössä joko kuitti tai lähetyslista tms. josta käy ilmi tuotteen ostopäivämäärä ja ostopaikka. Jos kuittisi on hukassa ja tuote on meiltä hankittu, ota yhteyttä meihin. Verkkokauppamme tilaukset löytyvät tietokannastamme joten kuitti voidaan etsiä.
  4. Tuotteen mukaan tarvitaan vikaselostus. Ihan omin sanoin kerrottuna millä tavalla laite on viallinen. Rikki, ei toimi, tms ovat äärimmäisen huonoja selostuksia. Mitä tarkemmin huolto tietää vian, sitä nopeammin he voivat sen hoitaa kuntoon ja sinä saat ehjän laitteen.
  5. Älä lähetä laitteita Fanatic Audiolle huoltoa varten! Me emme huolla mitään laitteita, sen tekevät maahantuojien huollot.

 

fanatic_audio_powerdealer