Dragster

Dragster

Tästä logosta tunnista Dragster autohifit

Dragster kotisivu: http:www.dragster.fi ( tulossa )

brkuva

Dragster maahantuoja Suomessa: Fanatic Audio Oy
Takojankatu 6, 87400 KAJAANI

brkuva

www.fanaticaudio.com

sähköposti: connection@fanaticaudio.com

puhelinnumero: 045-679 4444

brkuva

Vastaamme myymiemme Dragster-tuotteiden takuusta. Takuuaika 24 kk. Muualta ostettujen tuotteiden takuusta vastaa myyjäliike.

brkuva

OTA YHTEYTTÄ Fanaticaudioon ennen minkään tuotteen lähettämistä huoltoa varten.

EMME VASTAANOTA HUOLTOLÄHETYKSIÄ, JOISTA EI OLE SOVITTU ETUKÄTEEN.

 

HUOMIO!

  1. Uudet tuotteet ovat äärimmäisen harvoin viallisia tehtaalta tullessaan. Suurimmassa osassa ongelmatilanteita syy löytyy kytkennöistä, yhteensopimattomista laitteista ja tai jostain muusta ongelmasta kuin viasta uudessa tuotteessa. Jos vika ei ole laitteessa jonka lähetät huoltoon, useimmiten sinulta veloitetaan sekä rahtikulut molempiin suuntiin, että huollon tarkistusmaksu. Siksi kannattaa erittäin huolellisesti tutkia tilanne, eikä heti ensimmäisenä lähettää laitetta huoltoon.
  2. Ota AINA ensin yhteyttä Fanatic Audioon ja kerro ongelmastasi ennen tuotteen lähettämistä huoltoon. Meidän tavoitteemme on auttaa sinua selvittämään mistä ongelma voi johtua. On sekä Sinun, meidän, että maahantuojan etu, että muut mahdolliset ongalmat saadaan suljettua pois ennen huoltoa.
  3. Takuuhuolto vaatii että sinulla on esittää ostotodistus tuotteesta. Eli käytännössä joko kuitti tai lähetyslista tms. josta käy ilmi tuotteen ostopäivämäärä ja ostopaikka. Jos kuittisi on hukassa, ota meihin yhetyttä, etsimme sen sinulle.
  4. Tuotteen mukaan tarvitaan vikaselostus. Ihan omin sanoin kerrottuna millä tavalla laite on viallinen. Rikki, ei toimi, tms ovat äärimmäisen huonoja selostuksia. Mitä tarkemmin huolto tietää vian, sitä nopeammin he voivat sen hoitaa kuntoon ja sinä saat ehjän laitteen.
  5. Jos sinulla on ongelmia huollon kanssa tai yhteyden saamisessa huoltoon, ota yhteyttä meihin. Autamme sinua.
  6. EMME VASTAANOTA HUOLTOLÄHETYKSIÄ, JOISTA EI OLE ILMOITETTU ETUKÄTEEN.