Palautusoikeus

Palautusoikeus

Palautusoikeus etämyynnissä

Koska sinulla ei ole mahdollisuutta tutkia tuotetta etämyynnissä ennen kaupantekoa, sinulla on oikeus peruuttaa kauppa 14 pv:n kuluessa ostopäivästä. Tuotteen saapumispäivää ei lasketa peruuttamisaikaan. Jos peruuttamisaika päättyy jonain muuna päivänä, kuin tavallisena arkipäivänä, sinulla on oikeus peruuttaa ostoksesi seuraavana arkipäivänä. Palauttamisesta täytyy tehdä palautusilmoitus 14 pv sisällä lähetyksen vastaanottamisesta. Palautusilmoitus Fanaticaudio.comista ostetuille tuotteille tehdään TÄÄLLÄ. Palautuksen kustannuksista vastaa asiakas, joten hän saa lähettää palautuksen haluamallaan lähetystavalla. Jos kyseessä on pakkausvirhe, eli olemme lähettäneet eri tuotteen kuin mitä asiakas on tilannut, tällöin Fanatic Audio maksaa palautuskustannukset. Palautusilmoituksen teon jälkeen sinulla on 14 pv aikaa palauttaa tavarat. Mikäli palautusta ei ole tehty, katsotaan palautusilmoitus rauenneeksi.

 

Paketin noutamatta jättäminen EI ole lain mukainen palautus. Jos palautusilmoitusta ei tehdä ja paketti palautuu noutamattomana, vähennämme todelliset rahtikustannukset molempiin suuntiin palautettavasta summasta.

 

Sinulla on oikeus avata pakkaus ja tutkia ostostasi. Kuitenkin siten, että tuote ja sen pakkaus ovat vielä myyntikelpoisia tutkimisen jälkeen.

 

Huomio! Et kuitenkaan saa ottaa tuotetta käyttöön. Tuote ei käyttöönoton jälkeen oikeuta enää täyteen hinnanpalautukseen.

 

Esimerkki: Voit avata pakkauksen ja katsella kaiutinsarjaa ja sen osia. Jos tässä vaiheessa haluat palauttaa tuotteen, toimi jäljempänä olevien ohjeiden mukaisesti. Mikäli asennat sarjan autoon paikoilleen, se katsotaan käyttöönotetuksi.

 

Esimerkki 2: vahvistimen asennussarjojen pakkauksia ei voi avata leikkaamatta niitä auki. Tällaisen pakkauksen avaaminen katsotaan käyttöönotoksi.

Tuotteet, joilla ei ole palautusoikeutta

Palautusoikeus ei koske sellaisia tuotteita, joita on muunneltu tai valmistettu asiakkaan toivomusten mukaan eikä toimitustilaustuotteina toimitettavia varaosia ( esimerkiksi subwoofereiden recone-kittejä ).

 

Esimerkki 1: Tilaat varaosana soittimeesi kehyksen, vahvistimeen uuden kaukosäätöyksikön tai subwooferiin recone-kitin. Tällaisilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta, koska ne tilataan maahantuojalta varaosana juuri sinulla olevaa tarvetta varten.

 

Esimerkki 2: Palautusoikeutta ei myöskään ole metritavarana myytävillä kaapeleilla, verhoiluhuovilla tms tuotteilla, joita leikataan täydestä rullasta haluamasi pituus.

 

Esimerkki 3: Tilaat subwooferin ja siihen kaupan päälle sinulle räätälöidyt piirustukset. Voit palauttaa käyttämättömän subwooferin, mutta sen palautuksesta vähennetään 15€ joka on sinulle mittatilaustyönä tehtyjen piirustusten arvo.

 

Palautusoikeus ei koske yrityksiä. Vain yksityishenkilöitä.

Lisätietoja palautusoikeudesta löydät esimerkiksi Kuluttajaviraston internet-sivuilta osoitteesta www.kuluttajavirasto.fi

 

Käyttöönotetut tuotteet

 

HUOMIO! Käyttöönotettujen tuotteiden palauttamisessa on seuraavat ehdot:

 

  1. Pakkauksen sisältö on täydellinen ja pakkaus on täysin ehjä. Toisin sanoen mitään ei saa puuttua ja tuotteet on pakattu alkuperäiseen myyntipakkaukseen kuten ne olivat uutenakin.
  2. Tuote on ehjä ja siistissä kunnossa
  3. Käytetystä tuotteesta EI makseta täyttä hintaa takaisin vaan siitä vähennetään arvonalennus. Palautettava summa on noin 50-60% ostohinnasta. Käytetyt tuotteet myydään verkkokaupassamme samalla hinnalla eteenpäin, kuin mitä niistä on palautettu asiakkaalle.

 

Miten tuotteet palautetaan

Täytä PALAUTUSILMOITUS TÄÄLLÄ. Sen jälkeen voit lähettää palauttamasi tuotteet takaisin. Matkahuollon kautta palautettaessa käytä normaalia bussipakettia jonka noudamme matkahuollosta. Muiden rahdinkuljettajien toimipisteissä emme asioi joten Postin tai muun lähetystavan kohdalla paketit tulee palauttaa perille jaettavina paketteina.  Vastaanottaja on:

 

Fanatic Audio Oy

Nuaskatu 5

87400 KAJAANI

puh: 045 679 4444

LAITA AINA tietoihin puhelinnumero, ilman puhelinnumeroa lähetettyjen palautusten käsittely venyy, koska matkahuolto ilmoittaa niiden saapumisesta kirjeellä.

 

Mitä palautukseen tulee laittaa mukaan

  1. Palautettava tuote kokonaisuudessaan kaikkine osineen pakattuna alkuperäiseen ehjään myyntipakkaukseen.
  2. Ostokuitti tai kopio siitä.
  3. Tilinumero, jolle palautus hyvitetään jos tilaus on maksettu luottokortilla tai verkkopankkimaksulla.
  4. Jos tilaus on ostettu käyttäen Klarna-maksutapoja, tilinumero tarvitaan vain jos olet jo maksanut Klarnan laskun.
  5. HUOMIO! Tuote tulee pakata siten miten se tuli meiltä. Myyntipakkaukseen EI SAA LIIMATA OSOITEKORTTIA. Jos näin tehdään, pakkaus ei ole enää myyntikelpoinen.

 

Huomio! Emme lunasta ennakkopaketteja.

 

Palautus hyvitetään tilillesi 14 pv:n kuluessa vastaanottamisesta, mikäli palautus on ollut asianmukainen. Jos palautuksessa on jotain huomautettavaa tai se on puutteellinen, otamme sinuun yhteyttä.

Palautusoikeus koskee yksityishenkilöitä. Yrityksillä ja yhteisöillä ei ole palautusoikeutta. Palautusoikeus ei koske myymälästä noudettuja verkkokaupan tilauksia, koska tällöin tuotetta noudettaessa asiakkaalla on mahdollisuus tutustua tuotteeseen.