Näin teet palautuksen

Näin teet palautuksen

Miten tuotteet palautetaan

Täytä PALAUTUSILMOITUS TÄÄLLÄ. Kun saat siihen vastauksen, voit lähettää palauttamasi tuotteet takaisin. Jos me olemme tehneet tilauksen toimituksessa jonkun virheen, me maksamme rahtikulut. Tällaisissa tapauksissa ilmoitamme sinulle koodin jolla paketin voi palauttaa ilman rahtikuluja. Muussa tapauksessa rahdin maksaa lähettäjä eli sinä. Jos lähetät paketin vastaanottajan rahtiin, vähennämme tästä koituneet kulut palautettavasta summasta.

Matkahuollon kautta palautettaessa käytä normaalia bussipakettia jonka noudamme matkahuollosta. Muiden rahdinkuljettajien toimipisteissä emme asioi joten Postin tai muun lähetystavan kohdalla paketit tulee palauttaa perille jaettavina paketteina.  Vastaanottaja on:

 

Fanatic Audio Oy

Nuaskatu 5

87400 KAJAANI

puh: 045 679 4444

LAITA AINA tietoihin puhelinnumero, ilman puhelinnumeroa lähetettyjen palautusten käsittely venyy, koska matkahuolto ilmoittaa niiden saapumisesta kirjeellä.

Mitä palautukseen tulee laittaa mukaan

  1. Palautettava tuote kokonaisuudessaan kaikkine osineen pakattuna alkuperäiseen ehjään myyntipakkaukseen.
  2. Ostokuitti tai kopio siitä.
  3. Tilinumero, jolle palautus hyvitetään jos tilaus on maksettu luottokortilla tai verkkopankkimaksulla.
  4. Jos tilaus on ostettu käyttäen Klarna-maksutapoja, tilinumero tarvitaan vain jos olet jo maksanut Klarnan laskun.
  5. HUOMIO! Tuote tulee pakata siten miten se tuli meiltä. Myyntipakkaukseen EI SAA LIIMATA OSOITEKORTTIA. Jos näin tehdään, pakkaus ei ole enää myyntikelpoinen.

 

Huomio! Emme lunasta ennakkopaketteja.

 

Palautus hyvitetään tilillesi 14 pv:n kuluessa vastaanottamisesta, mikäli palautus on ollut asianmukainen. Jos palautuksessa on jotain huomautettavaa tai se on puutteellinen, otamme sinuun yhteyttä.

Palautusoikeus koskee yksityishenkilöitä. Yrityksillä ja yhteisöillä ei ole palautusoikeutta. Palautusoikeus ei koske myymälästä noudettuja verkkokaupan tilauksia, koska tällöin tuotetta noudettaessa asiakkaalla on mahdollisuus tutustua tuotteeseen. Palautusoikeus ei koske alle 30 € hintaisia tilauksia.